Quantcast

Siaubas Sidnėjaus bažnyčioje: tiesiogiai transliavo, kaip peiliu bado dvasininką ir maldininkus

  • Teksto dydis:

Australijos policija pirmadienį paskelbė sulaikiusi vieną vyrą po pranešimų, kad vienoje Sidnėjaus bažnyčių peiliu sužalotas dvasininkas ir trys maldininkai.

Nukentėjusieji patyrė sužeidimų, nekeliančių pavojaus gyvybei. Šiais žmonėmis rūpinasi medikai, sakoma policijos pranešime.

Pirmadienio išpuolis asirų bažnyčioje buvo transliuojamas realiuoju laiku.

Socialiniuose tinkluose paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip juodai apsirengęs vyras prisiartina prie dvasininko maldos namuose ir kelis kartus smogia jam peiliu į galvą ir viršutinę kūno dalį.

Matosi, kaip bendruomenės nariai šaukia ir skuba dvasininkui į pagalbą. Bažnyčios interneto svetainėje dvasininkas įvardijamas kaip Mar Mari Emmanuelis (Mar Mari Emanuelis).

 

 

Greitosios pagalbos tarnyba naujienų agentūrai AFP nurodė, kad teikiama pagalba keturiems 20–70 metų asmenims.

„Sužeistieji patyrė gyvybei nepavojingų sužalojimų, dėl kurių prieš išvežant į ligoninę pagalbą jiems suteikė Naujojo Pietų Velso greitosios pagalbos medikai“, – sakė policija.

„Vienas vyriškis buvo sulaikytas ir lieka policijos areštinėje“, – priduriama pranešime.

AFP patvirtino, kad vaizdo įrašas darytas Kristaus Gerojo Ganytojo bažnyčioje Sidnėjaus vakariniame Veiklio priemiestyje.

Šis rajonas yra nedidelės Sidnėjaus krikščionių asirų bendruomenės, kurių daugelis pabėgo nuo persekiojimo ir karo Irake ir Sirijoje, centras.

Bažnyčioje kiekvieną pirmadienio vakarą vyksta maldos.

Policija teigė, kad pagalbos skambučius iš įvykio vietos pradėjo gauti apie 19.10 val. vietos (12.10 val. Lietuvos) laiku.

Ji paragino visuomenę vengti šios vietovės.

Vos prieš dvi dienas Sidnėjaus prekybos centre „Westfield Bondi Junction“ netoli garsiojo Bondajaus paplūdimio vyras užpuolė žmones peiliu ir šešis iš jų nužudė. Policija per šeštadienio incidentą nušovė užpuoliką – 40 metų benamį Joelį Cauchi (Džoelį Košį).

Pirmadienį visoje Australijoje vėliavos ant vyriausybinių įstaigų pastatų buvo nuleistos iki pusės stiebo – aukoms pagerbti buvo paskelbta nacionalinė gedulo diena.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RICHARD

RICHARD portretas
merkel ir jos seimininkai burliokai priveise pasauly isgamu,,,va,kiek metu is kacapyno grudami juodziai i lenkija,lietuva ,ir pasaulis susitraukes tyli ,kencia,tuo tarpu rusas jam sika ant galvos

ogi

ogi portretas
pripliusuokit prie visu kgb satanystu vatinkvizitorius savo celpidynes p formos nuo viduramziu /paslapciu/ kurios siai velnio saikai ispirtai i kampa kelia pasiutyma ir d nora pasiglemzt daugiau sielu griztant i sao pekla ir bus atskirta nuo ateinancio rojaus negriztamai visatos mastu AMEN

A tai

A tai portretas
kur Dievas ziurejo tuo metu? Juk raso,kad be jo valios,net kusplaukis nuo Marytes nenukrenta!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių