Quantcast

Tarnybinį R.Adomavičiaus romaną vainikavo dukters gimimas

Vicemero Romo Adomavičiaus ir žurnalistės Lauros Čyžiūtės jausmai savivaldybės dangoraižyje užgimė prieš ketverius metus. Sužadėtinių poros namuose krykštauja septynių mėnesių dukrytė Regina.

Prisipažino pirmoji

Kalbėti apie savo santykius viešai ir vicemeras, ir jo gyvenimo draugė vengia. Nuomojamų namų Pilaitės rajone duris jie buvo atvėrę tik kartą – prieš savivaldos rinkimus.Ne dėl to, kad asmeninio gyvenimo peripetijomis troško politinės reklamos ir rinkėjų prielankumo. Veikiau priešingai – norėjo išvengti galimų interpretacijų ir užbėgo politiniams oponentams už akių, kad šie neturėtų progos socialdemokrato vicemero meilės istorijos paversti skandalu. Girdi, kandidatas į miesto tarybą gyvena susidėjęs su trisdešimčia metų jaunesne moterimi, su kuria susilaukė nesantuokinio vaiko.

Viskas ne taip banalu, nors vicemero ir žurnalistės jausmai iš tikrųjų prasidėjo nuo tarnybinio romano."Mūsų istorija – kaip muilo operos siužetas", – santykius su politiku yra apibūdinusi L.Čyžiūtė. Tai ji pirmoji įsižiūrėjo gerokai vyresnį vyrą. Pirma SMS žinute prisipažino ir apie savo jausmus: "Jūs man labai patinkate."

Skyrybos nebuvo lengvos

R.Adomavičius buvo kur kas atsargesnis. Jis jau žinojo, ką reiškia nenusisekusi santuoka ir skyrybos – jas oficialiai įteisino 2005 m., nors su žmona nebegyveno nuo 1991-ųjų. Be to, vicemeras ateitį kūrė su ilgamete gyvenimo drauge ir verslo partnere. O čia lyg perkūnas iš giedro dangaus užplūdo jausmai net už sūnų Beną iš pirmosios santuokos jaunesnei moteriai.

"Santykiai vystėsi lėtai. Praėjo nemažai laiko, kol pradėjome bendrauti artimai. Mes, vyrai, kartą jau nusvilę, į meilę žvelgiame atsargiai. Man reikėjo žengti per save. Tai nėra paprasta. Be to, tuo metu turėjau draugę. Gali prieiti prie bedugnės krašto ir šokti, bet sveikas protas sako: "Pirma apsidairyk ir įsigyk parašiutą", – žiniasklaidai yra pasakojęs R.Adomavičius.

Skyrybos su ilgamete drauge nebuvo lengvos: netrūko abejonių, pykčių ir ašarų. Tačiau galiausiai vicemeras apsisprendė – susirinko daiktus ir išsikraustė pas mylimąją į nediduką butą Žirmūnuose.

Viskas savo laiku

Dabar 58 metų gimtadienį antradienį švęsiantis R.Adomavičius su 27 metų sužadėtine Laura gyvena nuomojamame trijų miegamųjų name Pilaitėje. Iš Kauno rajono kilęs politikas ir biržiškė Laura susilaukė dukters. Spalį mergytė švęs vienų metukų gimtadienį."Pagaliau viskas susidėliojo į stalčiukus. Dabar aš rami, laiminga. Pagaliau žinau, ką iš tikrųjų reiškia džiaugtis kiekviena diena. Noriu, kad tai tęstųsi", – yra sakiusi moteris, pasvajojanti ir apie antrą atžalą.Regina iš 11-os brolių ir seserų šeimos kilusiam R.Adomavičiui – tik antras vaikas.

"Vestuvės tikrai bus. Iš pradžių nesinorėjo skubėti. O kai Laura laukėsi, buvo lyg ir nebepatogu. Nenorėjome, kad kitiems atrodytų, jog prispyrė bėda. O jokios bėdos nebuvo. Kalbėjomės apie vaikus. Viskas vyksta savo laiku", – yra patikinęs vicemeras, nieko nesigailintis, nebent pasiilgstantis išretėjusių išvykų žvejoti ar su bičiulių kompanija pasikaitinti pirtyje.Tačiau šiuos malonumus kompensuoja buvimas su šeima.


Šiame straipsnyje: Romas Adomavičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

che che che

che che che portretas
che che che

tai

tai portretas
ar pats adomavičius prašė žurnalistų tokį jo biografijos puslapį atskleisti? O gal jis koks neeilinis rašytojas, poetas, menininkas, profesorius, atradėjas ar išradėjas? Kam mums kišti apybraižas apie neįdomų žmogų, kurį "apsivedė" eilinė barakudėlė?

Wow

Wow portretas
Meilei ir seksui amžius ne riba.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių