Quantcast

Seimo pirmininkė: nerimą kelia pranešėjo komisijos išvadų atmetimas

Grįžti į straipsnį

nusikaltusios LIBERALŲ gaujos vadovė ČMIL

nusikaltusios LIBERALŲ gaujos vadovė ČMIL portretas
neturi moralinės teisės užimti SEIMO pirmininkės posto-- tačiau ČMIL yra kgebisto dukra ir visą MORALĘ senai -- t r y p i a - kgebiso 0ŽIO KERZINIAIS batais.--Per rinkimus a t s i k r a t y k i m e konservat KGB-tų CHUNTOS kandidastais NAUSĖDA, PIŠ ir ŽALIMU.--Konservat KGB-tų CHUNTA visaisnusikalstamais būdais Lietuvą s t u m i a į KARĄ-- tai akivaizdžiai r o d o jų veiksmai.---Tinkamiausi kandidatai į prezidentus yra prof. E. VAITKUS ir VĖGĖLĖ, tik JIE gali p a d ė t i Lietuvos gyventojams atsikratyti konservatsocdemųKGB-tų CHUNTOS daugiametės ardomos veiklos Lietuvoje ir pilnai įgyvendinti i š k o v o t ą VALSTYBINGUMĄ

Mano manymu

Mano manymu  portretas
tos komisijos išvados yra niekinės ir galite jas sukišti į bako šikną !!!!

Bau

Bau portretas
Netikiu nė vienu šios komisijos teiginiu. Reikia tik pasižiūrėti į narius. Bakui neįtiko visi, kurie prieš stambulo konvenciją ir prieš nelegalią migraciją. Maldeikiuks,zadanijų vykdytojas, jau buvo įsivėlęs į konfliktus, kaip su puidoku. Be to, ši komisija viršijo įgaliojimus ir turėtų už tai atsakyti.

O man kelia nerimą ir seniai , ponia Čmilyte, tai , kad

O man kelia nerimą ir seniai , ponia Čmilyte, tai , kad  portretas
Politinės korupcijos byloje NUTEISTA ir šimtatūkstantinę baudą SUMOKĖJUSI partija Liberalų sąjūdis yra seimo daugumos koalicijoje , o Liberalų sąjūdžio pirmininkė yra ir seimo pirmininkė .

Galerijos

Daugiau straipsnių