Quantcast

Pareigūnų reidas romų tabore: sulaikyta 15 asmenų

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai čigonų tabore ir jo prieigose vykdė policinę priemonę - sulaikyta 15 asmenų.

Šia akcija siekta užkardyti nusikalstamas veikas ir kitus teisės pažeidimus, psichotropinių medžiagų vartojimą ir platinimą, išaiškinti neblaivius ar nuo psichotropinių medžiagų apsvaigusius vairuotojus, pranešė policija.

Iš viso pareigūnai sulaikė 15 asmenų: du - įtariant narkotinių medžiagų laikymu, du - įtariant dviračių vagyste, aštuonis – įtarus narkotinių medžiagų vartojimu, vieną - už pasipriešinimą policijos pareigūnams. Dar sulaikytas vienas policijos ieškomas asmuo ir vienas, kurio asmens tapatybės negalima buvo nustatyti.

Tuo pačiu Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Nepilnamečių reikalų inspektorių veiklos grupės specialistės lankėsi taboro šeimose - tikrinta, ar vaikai lanko mokyklas. Dėl nustatytų pažeidimų pradėtos dvi administracinės teisenos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nar

nar portretas
Zinote,problema yra tame kad visi galvojo kad zino kaip reikia gyventi,ar nors vienas is jusu komentarininku gime romu tabore,atsakimas aiskus--NE,taigi sededami namuose ir lankidami savo niekam tikusi darba tik ir uztenka jusu kad komentuoti,cigonus lauk ir taip toliau,musu Salies jaunimas ir taip jau isvaziavo i uzsieni nes buvo parduoti kaip leles,o liko tik kontengentas kuris neturi kuo pasirodyti,visiems blavininkams pasakisiu kad jusu narcisizmas niekam nepades,jeigu norite isspresti narkomanijos problema,jums reikia patiems tureti patirti,o jei gyvenime pasiseke ir realybe jusu tenkina,taigi dziaugsmas ima,Policijoj pacioj yra narkomanu ir valstybinese istagose ne be ju,o kas jos arestuos?kas arestuos politikus kuriu pagrindinis biznis yra nark. platinimas bet labai aukstam ligiui,aisku lengviau pagauti niekam tikusi narka ir dziaugtis kaip mes gerai darom savo darba.

sanciai

sanciai portretas
Pasiskolint is ukrainieciu sistema ,,Grad,,-pusvalandziui,nes cia yra putkos projektas kaip pakenkti LT ,,elito,,ataugoms

VidasXX

VidasXX portretas
Taborą aptvert spygliuota viela ir pastatyt sargybą su šunimis.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių