Quantcast

Į STT akiratį patekusi prokurorė naktį praleido areštinėje

  • Teksto dydis:

Į Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) akiratį patekusi Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorė Lilija Balaišienė naktį praleido areštinėje.

Į Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) akiratį patekusi Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorė Lilija Balaišienė naktį praleido areštinėje.

„Ji nebuvo paleista, toliau vyksta apklausos ir kiti procesiniai veiksmai", - BNS šeštadienį sakė STT atstovas spaudai Ruslanas Golubovas.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas dėl kyšininkavimo.

Prokurorė dirba Antrajame baudžiamojo persekiojimo skyriuje.

Vilniaus apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Ramutis Jancevičius BNS sakė, kad prokurorė buvo sulaikyta po darbo. dėl nušalinimo nuo tarnybos bus sprendžiama pirmadienį.

„Žinau dėl ko ir kaip. Šiuo metu į tuos klausimus, kuriuos man užduodate, atsakys ikiteisminis tyrimas. Dirbo labai gerai, pretenzijų nebuvo“, - sakė prokuratūros vadovas.

Tyrimą atlieka Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) ir Generalinė prokuratūra.

L.Balaišienė palaikė valstybinį kaltinimą Seimo nario Roko Žilinsko, taip pat buvusio sveikatos apsaugos ministro Vytenio Povilo Andriukaičio patarėjo Dariaus Prialgausko byloje, sukčiavimu įtariamų Rumunijos piliečių, žlugusio Ūkio banko Ukmergės filialo vadovų, kaltinamų piktnaudžiaudami tarnybine padėtimi, baudžiamosios bylose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ji kalta stambiu mastu

Ji kalta stambiu mastu portretas
Balai.ienė yra mediciniškai gaidvištis: požymis - labai stora oda, būdinga ne moteriškai lyčiai, plaukai ant kaktos priekyje suaugę trikampiu - vyro hormonų perteklius. Apžėlusi labai. Ką ji veikė prokuratūroje? Kyšininkė, be abejo. BŪTINA ATSEKTI, AR TIK NETURI NEKILNOJAMOJO TURTELIO PAVILNYJE - ten tokių vietinių gaidviščių, narkomanų lizdai, sukiojasi neva "liaudies muzikantai", "birbyninikai", "ornitologai", visokie narkomanai kaip Miliai iš N. Vilnios daržovių skyriaus - jie labai susiję, jie nefunkcionuoja be tam tirų kvaišalų, tam tikrų preparatų - jie išsigimę - nusikalsta nuolat. KUR ŽIŪRI ATRENKANTIEJI PROKURORUS? Kaip galima gaidvištį, priklausomą nuo hormoninių preparatų ir kvaišalų statyti į tokį postą? Kalta ji, be abejo, ir kalta stambiu mastu - TIKRINTI RYŠIUS SU NARKOMANŲ MILIŲ RATELIU ir pediais kaipo Knystautas, Gamtininkų centras Pavilny - ten vaikai...pedofilija...kt. Be to - ar prokurorė tinkamai apisrėdžiusi...kaip pigaus klubo porno pastalės valytoja ji atrodo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių