Quantcast

Steigiami Vilniaus rajono metų apdovanojimai

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajono savivaldybės taryba pritarė sprendimui steigti Vilniaus rajono metų apdovanojimus už nuopelnus Vilniaus kraštui ir jo žmonėms.

„Ieškome herojų iš kasdienybės – paprastų žmonių, kurie savo gerumu, atsidavimu ir aktyvia pilietine veikla daro Vilniaus rajoną geresnį. Šiais apdovanojimais norime padėkoti ir bendruomenėms, organizacijoms bei įmonėms, kurios savo veikla prisideda prie čia gyvenančiųjų gerovės, stiprina rajono ekonomiką, kuria darbo vietas ir rūpinasi socialine atsakomybe“, – sako Vilniaus rajono savivaldybės meras Robert Duchnevič.

Pagal patvirtintą tvarkos aprašą, į apdovanojimus gali pretenduoti fiziniai bei juridiniai asmenys: Vilniaus rajono gyventojai, čia veikiančios ar reziduojančios įstaigos, organizacijos ir pavieniai asmenys, kurie išsiskiria savo nuopelnais, garsina Vilniaus rajono vardą Lietuvoje bei pasaulyje kultūros, meno, inovacijų, savivaldos, verslo, švietimo, mokslo, sveikatos apsaugos, teisėsaugos, aplinkos apsaugos, turizmo, labdaringos veiklos, sporto ir kitose srityse.

Per metus apdovanojimų planuojama įteikti ne daugiau kaip 10. Nusipelniusius apdovanos Vilniaus rajono savivaldybės meras iškilmingos ceremonijos metu baigiantis metams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių