Quantcast

Skverą priešais Rusijos ambasadą krikštija „Euromaidano“ vardu

Vilniuje prie Rusijos amabasados prisiminta, kad Ukrainoje prieš metus prasidėjo protestai, tuometinei valdžiai atsisakius pasirašyti asociacijos sutartį su ES.

Lapkričio 30-osios naktį specialiosios „Berkut“ pajėgos išvaikė mitinguotojus iš Kijevo Nepriklausomybės aikštės. Vėliau ši aikštė tapo pagrindine protestų – „Euromaidano“ – vieta.

Ukraina iki šiol kovoja su Rusijos invazija. Susirinkusieji prie Rusijos ambasados pagerbė už Ukrainos laisvę žuvusių kovotojų atminimą.

Skvere Latvių gatvėje Lietuvos žmonės ne kartą protestavo prieš agresyvią Rusijos politiką ir Gruzijoje, ir Ukrainoje. Todėl čia atėjusieji pasisakė, kad šiam skverui būtų suteiktas „Euromaidano“ vardas.


Šiame straipsnyje: politikaUkrainaEuromaidanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Kuo esat nepatenkinti, fiureriuko Putino tešlagalviai? Turėtumėt dėkoti ir šlovinti Kubilių, kad niekuo nepasižymintį, prastos reputacijos skverą prie Rusų ambasados pavadino visam pasauly garsaus „Euromaidano“ vardu.

labai įdomu

labai įdomu portretas
skaityti putkino tarnų komentarus. Juos taip žeidžia lietuvių demonstracijos ir rodomas nedraugiškumas kacapams, kad jie pradeda klykti ir spjaudytis savomis rusiškomis citatomis bei keiksmažodžiais. Akivaizdu, kad didžiausiu savo priešu jie laiko konservatorius, tad konservatoriai parodė, kaip reikia kovoti su teroristais ir banditais ruskių kacapais. Miela malonu, kad skeltanagiai taip reaguoja, vadinasi, einame gera linkme.

Kapitan Pronin

Kapitan Pronin portretas
Nepatenkintas valdzia? Atnesk sena padanga prie seimo vartu.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių