Quantcast

„Fresh Travel“ prašoma iškelti bankroto bylą

  • Teksto dydis:

Žlugusiai kelionių organizatorei „Fresh Travel“ siekiama iškelti bankroto bylą. Tokius prašymus teismui pateikė Portugalijos kelionių agentūra „Nobrega&Silva“ bei Anželika Šimonėlienė.

Vilniaus apygardos teismas priėmė nagrinėti abu prašymus, pateiktus praėjusią savaitę, BNS pranešė teismo atstovė spaudai Vaida Kibirkštytė.

„Sprendimą, ar iškelti bendrovei bankroto bylą, teismas paprastai priima per mėnesį. Be to, teismas nustatė, kad jeigu yra išduoti kokie nors vykdomieji raštai dėl išieškojimo, nukreipto į „Fresh Travel“ turtą, jo realizavimas turi būti sustabdytas“, - BNS sakė V.Kibirkštytė.

Didžiausias nesusipratimas yra kilęs dėl beveik 560 tūkst. litų, kurie yra bene vieninteliai realūs „Fresh Travel“ pinigai, sumokėti du grupinių pardavimų portalus valdančiai įmonei „Cherry Media“ už būsimas keliones. Antstolio nurodymu iš „Fresh Travel“ pradėtas 265 tūkst. litų išieškojimas. Šiuos pinigus žlugusiai kelionių organizatorei skolino Artūras Laktionkinas.

Preliminariai skaičiuojama, kad „Fresh Travel“ apgavo apie 2,3 tūkst. turistų. Kelionių organizatorės veikla domisi prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių