Quantcast

Po žinios apie apynasrį girtaujantiems baruose – pyktis: bujos nelegalūs „taškai“?

Grįžti į straipsnį

Verslas

Verslas portretas
Tegu verslas ir apmoka visas susijusias nuo alko pasekmes kaip policijos kvietimas, greitoji pagalba, muštynės, o iš jų išlenda visokios žalos. Čia kiekvieno svajonė yra prekiauti alko, nes produktas dar ir negenda!

Kuo toliau

Kuo toliau portretas
tuo daugiau valdžiagyvių režimas lenda į asmeninį gyvenimą. Greit pradės kontroliuot kiek kur ir kada galime leisti savo uždirbtus pinigus..

jojo

jojo portretas
padarai ryte steklamojaus stikline kad rankos uz vairo nedrebetu ir darban

O kur

O kur  portretas
tie barai? Va Cekijoje,Vokietijoje - taip,ju daug. O cia? Geriau,kai geriami surogatai landynese!?

Yra ne

Yra ne portretas
viena tokia "kova pries",istikruju "kovojant uz". Paminekime kad ir narkomanija ir prostitucija. Juk nelegalios pajamos is ju - neapmokestintos ir neapskaiciuotos! Ar gali buti geriau!? O kur dar prekyba zmonemis,ginklais,istekliais ir kt? Alkoholis ir tabakas - lygiai ta pati kategorija!

Anonimas

Anonimas portretas
teisingai geria o narkoti neperka

ha ha ha

ha ha ha portretas
Ženklas tai išvirkščias :))))

alxašas

alxašas portretas
išvis uždrausti ir bus tvarka

S.S.S

S.S.S portretas
kas gėrė tas ir gers, ir jokios valandos jiems neįdomios. Darbdaviai ale skundžiasi, kad iš ryto ateina pataisę sveikatėlę, o logiškai kas norės turės nusipirkę iš vakaro ir turės pataisymui. Pažiūrėkite kiek girtų kaip važinėjosi taip važinėjasi ir realiai kuo daugiau ribojimų tuo daugiau geria. O geria vien dėl to, kad bijo, kad pritrūks ir neturės kur įsigyti, todėl užsiperka daugiau negu reikia ir po to jau nebeapskaičiuoja...

Radviliškiečiams ,nenusiminkit

Radviliškiečiams ,nenusiminkit portretas
Geriausias sprendimas,"sausas įstatymas".Amerikoje taip buvo,daug laimėjo?Kas nori ,žino kur gauti.Atidarysiu tokį tašką,dirbsiu naktimis ir gyvensiu kaip karalius.Į sveikatą ponai ir ponios.

Paf

Paf portretas
Teks eiti žudytis. Jei neduos išgert

Galerijos

Daugiau straipsnių