Quantcast

R. Karbauskis nesupranta iniciatyvos „4 procentai“ – gynybos finansavime nori konkretumo

Grįžti į straipsnį

Aha

Aha portretas
Kodel jam kazkas kazka turi aiskinti asmeniskai?nenori neskirk,uzciaupei marmuze ir sedi sau.kazkas sako is asmeniniu lesu skirs...ha ha ha.veikejas praturtejes is tevo kolukio,supirkes varganu kaimieciu zemes uz skatikus skirs milijona? Is tu paciu lochu kurie jam dirba galbut.bet ne is savo .zmogelis 2 kartus sprukes is seimo.buves didelis ES ir NATO priesininkas dabar jau mecenatu tapo...net jo karves ir melzeja sirinskiene zvengia atrajodamos

As-Alex

As-Alex portretas
Asmeniškai tu litų aš neskaičiavau, bet Vitkus savo Lietuvos istorijos įvykių chronologijoje 429 puslapyje rašo: Lietuvos valstybinės išlaidos 1939 m. Krašto apsaugos ministerijai 85880000litų, t.y. vos ne šimtą kartų daugiau nei jūsų nurodyta suma.

Alex

Alex portretas
1939 metais Lietuvos Respublika skyrė gynybai 1 871 mln. lt . Tai sudarė apie 1,5% nuo bendrojo vidaus produkto (BVP) . Šie finansiniai ištekliai buvo skirti stiprinti kariuomenę, infrastruktūrą ir kitus gynybos sektorius, siekiant užtikrinti šalies saugumą ir nepriklausomybę

As

As portretas
Prieš antrą pasaulinį Lietuva krašto apsaugai skyrė 25 %. Kokį karą laimėjome ?

Pala pala

Pala pala  portretas
O KUR ASMENINIAI patryyyjotų - milijonierių indėliai šalies gynybai ? Kiek milijonų užsidirbo anūkas ? Ir kiek paaukotų gynybai ? O kiti ? Karbauskis aukos milijoną iš asmeninių lėšų ! Vieninteliai LVŽS turi mano: rinkėjo , Lietuvos piliečio pagarbą ! ___Pats asmeniškai ir Ramūno Karbauskio valdomas verslas per artimiausius penkerius metus įsipareigoja šiam fondui skirti milijoną eurų.

VISAI SUPRANTAMA

VISAI SUPRANTAMA portretas
VERSLININKAI YRA KONKRETŪS ŽMONES. EMOCIJOS JIEMS SVETIMOS,TODĖL IR NORI TIKSLUMO.

LVŽS ir Karbauskis DIRBA LIETUVAI !

LVŽS ir Karbauskis DIRBA LIETUVAI ! portretas
Pats asmeniškai ir Ramūno Karbauskio valdomas verslas per artimiausius penkerius metus įsipareigoja šiam fondui skirti milijoną eurų.____Suvokdamas visas realias grėsmes demokratiniam pasauliui ir galvodamas apie savo asmeninį indėlį į mūsų valstybės saugumą ir žmonių gerovę, inicijuoju Labdaros ir paramos fondo „Dronų sąjunga“ sukūrimą, kurio tikslas – finansuoti mokslinius tyrimus, projektavimą, bandymus ir lietuviškų dronų gamybą, kurie galėtų tapti reikšminga Lietuvos saugumo koncepcijos dalimi, taptų svarbia mūsų pagalbos Ukrainai kryptimi, pasitarnautų mūsų pramonės, žemės ūkio, susisiekimo ir kitoms reikmėms taikos metu“, – sako Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderis R. Karbauskis.

Pagarba, man patinka konkretūs politikai ir

Pagarba, man patinka konkretūs politikai ir  portretas
jų konkrečiai daromi darbai ___. Karbauskis tvirtino prisidedantis prie savo inicijuoto labdaros ir paramos fondo Dronų sąjunga, kuriuo drauge su šalies mokslininkais siekiama rūpintis krašto apsaugai reikalingų dronų gamyba. Jis tai vadino „labai konkrečia“ iniciatyva.

Aha ,

Aha ,  portretas
geras Karbauskio požiūris , o tai ims koks " priklausomas nuo lošimų " ir milijardai tiu tiu ...Patryyyjotų vagys nepakaltinami ir niekas jų nebaudžia ...

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
aš taip pat norėčiau žinoti konkrečiai kur ir kam bus panaudota . Kitu atveju, kol nežinau, labai panašu į sukčiavimo-pasipingavimo schemą . ____, prie šitos akcijos neprisidedu, nes nelabai jos suprantu. (...) Atsakyti į klausimą, kam reikia ir kiek pinigų, turi Vyriausybė, Krašto apsaugos ministerija. Jie į tuos klausimus atsakyti negali, jie nesako“, – kalbėjo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos vadovas. „Atsiranda verslininkai, kurie sako, kad reikia dar daugiau pinigų. Gal jų ir reikia, aš ne prieš tai, kad būtų 4 procentai, gal ir 9 turi būti, bet turi būti aišku, kam jie reikalingi“, – pridūrė jis.

manau

manau portretas
Viskas paprasta, patriotai vogė, vagia ir nori toliau vogti nevaržomai. Lėšų skiriama pakankamai, tik jos nėra racionaliai panaudojamos , tai švelniai sakant.

Ir kur čua suprasi

Ir kur čua suprasi portretas
Kai nuo komunisto brazaucko taikdarių ir apsaugos ruošiasi gintis

Taigi

Taigi portretas
Daugelis rusofašistijos šunelių nesupranta. Jie tik ruskių hitleriu tiki

Galerijos

Daugiau straipsnių