Quantcast

Kovą Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose šiluma brangs

  • Teksto dydis:

Šilumos kaina kovo mėnesį Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose didės, tačiau Kaune šiluma atpigs 15,1 procento. Panevėžyje šilumos kaina nesikeis, rodo šilumos tiekimo bendrovių duomenys.

Centralizuotai šilumą Vilniaus gyventojams teikianti „Vilniaus energija“ kovo mėnesį šilumą gyventojams parduos po 6,64 centus (be PVM) už 1 kilovatvalandę (kWh) - 6,6 proc. daugiau nei vasarį, kai kaina buvo 6,23 cento.

Centralizuotai šiluma teikianti įmonė „Klaipėdos energija“ šilumą kovą parduos po 6,21 cento - 3,3 proc. daugiau nei vasarį, o „Šiaulių energija“ šilumos kainą didina 5,7 proc. iki 5,21 cento.

Kauno miestui šilumą tiekianti „Kauno energija“ vienintelė iš visų didmiesčių šilumos kainą sumažins 15,1 proc. iki 5,49 cento. „Panevėžio energija“ gyventojams šilumą tieks po 6,04 cento - tokia pačia kaina kaip ir vasarį.


Šiame straipsnyje: šildymaspinigaiekonomikakaina

NAUJAUSI KOMENTARAI

111s

111s portretas
nu va ir Independence klaipedoje turim, ir fortuma kur siuksles degina ir vistiek kaip subinej taip is ten ir neislendam.

Europa

Europa portretas
uz 1000 kub.m. mokes apie 200 euru,del kritusios naftos kainos pasaulineje rinkoje,del to europieciai gali tiketis ir kainu uz sildyma kritimo,bet Lietuvai tai negresia,pasistacius terminala del transportavimo,eksplotacijos,saugumo ir isdujinimo kastu,Lietuvai tas pats duju kiekis kainuos apie 430 euru,del tokiu kainu skirtumu, lietuvis,skirtingai nuo kokio vokiecio gali pasapnuot apie sildymo kainu kritima,neuzmirskite rytoj nueje i rinkimus,padekot buvusiems valdzioje uz afera pavadinimu Independence arba Durniu laivas

123

123 portretas
Dujos atpigo-siluma pabrango!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių