Quantcast

ES rinkoje – mirtį nešančios ekstazy tabletės

  • Teksto dydis:

Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas informuoja, kad Europos narkotikų ir narkomanijos stebėsenos centro duomenimis Europos Sąjungos rinkoje platinamos "Superman" prekės ženklu (logotipu) pažymėtos ekstazy tabletės su didele narkotiniu ir psichotropiniu poveikiu pasižyminčios medžiagos PMMA koncentracija.

Su minėtų tablečių vartojimu siejamos 2 asmenų mirtys Jungtinėje Karalystėje bei 4 mirtys Švedijoje praeitų metų gruodžio mėn. Šių metų sausio mėn. Superman tabletės pastebėtos Ispanijos sostinės Madrido neteisėtoje rinkoje.

Departamentas įspėja, kad vartodami narkotines ir psichotropines medžiagas rizikuojate pakenkti centrinės nervų sistemos ir psichinių bei gyvybinių funkcijų veiklai.

Esant įtarimui, jog žmogus svaiginasi kokiomis nors medžiagomis, būtina kreiptis į sveikatos priežiūros įstaigas. Kontaktus galima rasti interneto svetainėje arba paskambinus tel. 8 7066 80 60.

Neatidėliotina informacija apsinuodijus suteikiama apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biure tel. +370 5 236 20 52 arba +370 687 53378.

Apie žinomą neteisėtą disponavimą narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis praneškite policijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis portretas
arba politikus, kurie nekreipia demesio i prasigerusia ir narkotikuose paskendusia tauta ir musu ateiti-vaikus.bet kai reikia isnaikint tauta, visos priemones geros.

Manau

  Manau  portretas
Tais narkotikais reikia paserti pacius gamintojus,platintojus.Nebeatsiras noras lengvai uzsidirbti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių