Quantcast

Vienkartinis seksas rūpi ir moterims

  • Teksto dydis:

Mokslininkai teigia, kad moterys taip pat kaip ir vyrai linkusios užmegzti atsitiktinius lytinius santykius. Dauguma moterų, tiesa, su sąlyga, kad apie tai niekas niekada nesužinos, sutiktų užsiimti seksu su nepažįstamu vyriškiu.

Domisi vienodai

Dar praėjusio šimtmečio pabaigoje tyrėjai, stebėję susipažinimo gatvėje procesus, pastebėjo, kad moteris domina seksualiniai santykiai su nepažįstamaisiais. Kad patvirtintų šią prielaidą mokslininkai neseniai pabandė laboratorijos sąlygomis rekonstruoti tokius susitikimus, tiesa, be pašalinių ir liudininkų.

Eksperimente dalyvavo 60 žmonių. Kiekvienam jų buvo parodytos priešingos lyties atstovo nuotraukos ir pasakyta, kad šis žmogus sutiktų su respondentu nueiti į pasimatymą, gal net užsiimtų seksu.

Pasirodė, kad atsitiktinis seksas sudomino vienodą skaičių vyrų ir moterų. Tiesiog realiame gyvenime egzistuoja daugybė aplinkybių, kurios trukdo dailiosios lyties atstovėms viešai rodyti susidomėjimą „vienkartiniu“ seksu.

Menki šansai

Deja, kitas neseniai atliktas tyrimas skelbia, kad tikimybė patirti orgazmą su atsitiktiniu partneriu yra žymiai mažesnė nei su nuolatiniu partneriu. Tyrimo pagrindu tapo 600 studenčių apklausa. Jos rezultatai rodo, kad su atsitiktiniu parteriu moterys du kartus rečiau patiria orgazmą nei su ilgalaikiu partneriu.

Dar vieno, 5-erius metus vykusio tyrimo metu apklausta daugiau kaip 24 tūkst. įvairių universitetų studentų. Rezultatai parodė, kad atsitiktinio sekso metu orgazmą patiria 40 proc. moterų ir 80 proc. vyrų. Savo ruožtų 75 proc. dailiosios lyties atstovių teigė patiriančios orgazmą, kai mylisi su nuolatiniu partneriu.

Tokius tyrimo rezultatus mokslininkai aiškina tuo, kad su menkai pažįstamu partneriu moteris nesijaučia saugi, todėl negali atisipalaiduoti. Tiesa, pripažįsta ir tai, jog „vienkartinis“ seksas moters asmeniniam gyvenimui suteikia daugiau spalvų, gali būti stimulas ką nors gyvenime keisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zita

zita portretas
Niekada nediskutavau sekso tema....bet pasirodo reikia...neseniai mano vyras paprase paslaugos...kai nueisim i kavine,sugundyti koki vyra ir parsivesti...jis noretu,kad tas vyras mane dulkintu,o jis stebetu...ar cia viskas normalu...sutikau su jo pasiulymu...tik nezinau ar pasirysiu...

patyres vyras

patyres vyras portretas
yra auksine taisykle !!! jeigu zmona savo vyrui karta per savaite atkistu savo sikneles skylute :) tai vyras ja visa gyvenima nesiotu ant ranku, ir iskarto pamirstu, kad egzistuoja kazkokios meiluzes ir prostitutes !!! tai faktas milijonas procentu !!!! aisku dabar daug lopu ir maumu kurie net nesapnave ka tai reiskia moters uzpalkalis, rasis pyderas, gejus tu :):):) jie nelaimingi vargsai yra nes nebande niekada kosminio sekso :) jie neskiria vyro siknos kuria jeigu atkistu tai reiktu atspardyti is ciabato iki melinumo :) ir sakute dar ismeigti :) o moters uzpakalis tai yra fantastisko, rojisko, neprilygstamo kaifo lygis :) !!!!!!!!

specialiste

specialiste portretas
idomu-nes dauguma vyru dabar vengia tiesioginio kontakto-ir pazinciu portale nori sms-inio sekso-ar moteriai palieka viska organizuot o patys lyg sultonai pasyvia vieta uzima ar toks vyras MORTERI DOMINS-UZTAI VIENI VYRAI IR PRASIGERIA- DEGRADUOJA
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių