Quantcast

R. D. Stankevičienės kolekciją pristatė ir vaikai

21 metų kūrybos proga Kaune surengtos Rūtos Dianos Stankevičienės kolekcijos pristatymas truko ne ilgiau nei sveikinimai. Tiek gėlių dizainerė gavo pirmą kartą gyvenime.

Mados spektaklyje "777", kurį režisavo teatro režisierė Ina Pukelytė, greta profesionalių modelių vasarinę kolekciją demonstravo ir neprofesionalai: vaikai bei žinomos moterys – menininkė Jolanta Šmidtienė, sporto ir visuomenės veikėja Joana Bartaškienė, "Misis Kaunas" Beta Rumšienė, po sėkmingų koncertų iš D.Britanijos grįžusi Irma Jurgelevičiūtė, kelios viešumoje nesireklamuojančios verslininkės, renginyje grojusio gitaristo Tomo Varnagirio žmona Rūta.

Kodėl penktadienio vakarą pristatytą poetišką, romantišką vasaros kolekciją Rūta Diana pavadino "777"?

"Septyni – moteriai svarbus skaičius. Septynerių metų krizė, septynios savaitės dienos. Jis susijęs su ciklu, gamta. O moteris ir yra gamta, – teigė R. D. Stankevičienė, savo kolekcijos kūrime naudojusi medvilnę, liną ir šiek tiek šilko bei batisto. Modeliai buvo dar pasipuošę Rūtos Mill ir Jolantos Dumbliauskienės aksesuarais. Tai – kasdienis drabužis sau, o jei dar pasipuoši papuošalu – tapsi vakaro karaliene.

Kodėl drabužius pristatė ir vaikai, ir brandžios moterys?

"Viena sena moteris gali būti jauna, o kita jauna – sena. Nesvarbu, koks tavo amžius, svarbus, koks esi tu, – laiminga šypsojosi kelis šimtus gėlių gavusi Rūta Diana. – Nesitikėjau, kad ateis tiek daug žmonių – sveikinimai po jos kolekcijos pristatymo truko net 40 minučių – tiek, kiek maždaug visas renginys. Esu gimusi gruodį, kai gėlių nedaug, todėl ypač myliu gėles. O tiek gėlių gavau pirmą kartą gyvenime. Bet turiu du sūnus, turim po automobilį, tad gėles namo būtinai parsivešiu. Tik kur jas reikės pamerkti? Neužteks ir visų stiklainių."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių