Quantcast

Paskutinėse sezono rungtynėse namie „LSU-Atletas“ nusileido „TonyBet“ (komentarai)

  • Teksto dydis:

Antradienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) paskutines sezono rungtynes namie Kauno rajono „LSU-Atletas“ žaidė su Prienų „TonyBet” ir po atkaklios kovos pralaimėjo 84:91 (20:23, 20:19, 20:26, 24:23).

LSU krepšininkai dar kartą įrodė, kad gali kovoti su stipriausiomis lygos komandomis, o Prienų komandai jie dar kartą buvo sunkiai įkandamas varžovas. Nors svečiai geriau pradėjo rungtynes ir pirmavo 10:5, tačiau LSU ne tik išlygino rezultatą, bet pirmavo keliais taškais. Vis dėlto Prienų krepšininkai laimėjo pirmąjį kėlinį 23:20, o įpusėjus susitikimui nežymiai pirmavo 42:40.

Trečiojo kėlinio pradžioje svečiai pradėjo sėkmingiau ir įgijo 10 taškų persvarą – 52:42, ją išlaikė ir kėlinio viduryje – 55:45. Po dviejų Arūno Sakalausko tritaškių LSU komanda parodė, kad sudėti ginklų neketina – 56:60. Prieš paskutinį kėlinį intriga išliko – 60:68.  Ketvirtį spurtu 10:2 pradėjo LSU krepšininkai, o rezultatas tapo lygus 70:70. Toliau rungtynių įtampa tik didėjo. Itin sėkmingai  iš trijų taškų zonos atakavę namų šeimininkai neleido nutolti Prienų komandai. Vis dėlto likus dviems minutėms iki susitikimo pabaigos po Mindaugo Lukauskio tritaškio „TonyBet“ turėjo keturių taškų persvarą 85:81 ir sėkmingiau sužaidę paskutines minutes laimėjo 91:84 .

„LSU-Atletui“ daugiausia taškų pelnė: Tomas Urbonas  (11/17 dvit., 8 atk.kam.), Žygimantas Skučas  (7/8 dvit.), Arūnas Sakalauskas , Aurimas Birgelis , Paulius Malašauskas (8 rez.perd.), Šarūnas Beniušis Taurantas Tamošiūnas.

 „TonyBet“ rezultatyviausi žaidėjai: Mindaugas Lukauskis 21, V.Čepukaitis 15, L.Kisielius 13.

Komentarai

„LSU-Atleto“ vyr. treneris Edas Nickus: „Džiaugiuosi, kad vaikinai kovojo, negailėjo jėgų, truputį pritrūkome patirties, o susitikimo pabaigoje padarėme kelias neleistinas klaidas. Mūsų krepšininkai įrodė, kad verti žaisti Lietuvos krepšinio lygoje. Gaila, kad kitais metais Kaunas ir Kauno rajonas, matyt, neturės šios talentingos komandos. Šis sezonas buvo nelengvas, gaila, kad ne visi tęsėjo pažadus, tad turėjo rūpėti ne tik įvykiai aikštelėje, bet ir už jos ribų. Dėkoju vaikinams ir ištikimiausiems žiūrovams“.

„TonyBet“ vyr. trenerio asistentas Mindaugas Arlauskas: „LSU-Atletas“ itin gerai žaidžia namie, tai greita, gerai tritaškius metanti komanda. Tos komandos, kurios neturi ko prarasti, labai pavojingos. Šiuo metu nesame geriausios sportinės formos, buvo sunku, sveikinu vyrus, kad jie kovojo iki paskutinės minutės ir nugalėjo“.

Po pralaimėjimo „LSU-Atletas“ (5 perg./28 pral.) LKL pirmenybėse lieka vienuoliktoje, „TonyBet“ (23/8) – trečioje vietoje. Paskutines sezono rungtynes „LSU-Atletas“ žais balandžio 22 dieną  išvykoje su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių