Quantcast

Šeimos rungėsi dėl R. Meilutytės taurės

  • Teksto dydis:

Sekmadienį vykusios olimpinės čempionės Rūtos Meilutytės taurės šeimų plaukimo estafetės sulaukė ne tik plaukimo entuziastų, bet ir Lietuvoje žinomų žmonių dėmesio. Iš viso pirmąsyk Lietuvoje rengiamoje šeimų plaukimo šventėje užsiregistravo daugiau nei pusė šimto šeimų – per 200 dalyvių, rašoma anksčiau išplatintame pranešime spaudai.

„Labai džiaugiuosi, kad mano kukli iniciatyva sulaukė tokio dėmesio. Ir dar labiau džiaugiuosi, kad šios linksmos varžybos nors kiek padės toms šeimoms, į kurių namus šv. Kalėdos dažnai neužsuka“, – sako geriausia visų laikų Lietuvos plaukikė R.Meilutytė.

Visos lėšos, surinktos šioms estafetėms, bus skirtos socialiai remtinoms šeimoms. Prie labdaros prisidėjo ne tik žmonės, bet ir daugelis žinomų įmonių.

Tarp gausybės estafečių dalyvių bvo galima taip pat išvysti televizijos žurnalistą Edmundą Jakilaitį, hiphopo atlikėją Gabrielių Liaudanską – Svarą ir naująjį Lietuvos krepšinio federacijos generalinį sekretorių Mindaugą Špoką, kuris yra pats buvęs Lietuvos olimpinės plaukimo rinktinės nariu. Varžybose jie visi dalyvaus su savo tėvais, vaikais ir sutuoktinėmis.
Šeimų estafetės vyko Lietuvos vaikų ir jaunimo centro baseine Vilniuje. 

Varžybų dalyviams teko įveikti po 25 m krūtine – plaukimo stiliumi, labiausiai garsinusiu ir tebegarsinančiu Lietuvą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaustukas

klaustukas portretas
O kodel Vilniuje?

Vi

Vi portretas
Viskas taip šaunuolė, bet kauno diena tai nesveika. Arba krepšinis arab meilutytė, nu nusibodo juodai. Esat regioninis dienraštis, rašykit apie Kauną, sportininkus, varžybas(kad ir stalo teniso), muzikantus. Nusibodo.

kk

kk portretas
Kokia didele širdį turi ta mergaitė...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių