Quantcast

D. Zubraus ekipa NHL nutraukė penkių iš eilės pralaimėjimų seriją

  • Teksto dydis:

Dvyliktąją pergalę 34-osiose Šiaurės Amerikos Nacionalinės ledo ritulio lygos reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo bei su 30 taškų į dvyliktąją vietą šešiolikos ekipų Rytų konferencijoje pakilo Dainiaus Zubraus atstovaujamas Naujojo Džersio "Devils" klubas.

Trečiadienį namuose 14,9 tūkst. žiūrovų akivaizdoje "Devils" ledo ritulininkai po baudinių serijos 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 0:0, 1:0) įveikė trečiąją vietą Rytų konferencijoje užimančią Tampos "Lightning" (44 taškai) ekipą ir nutraukė penkių iš eilės pralaimėjimų seriją.

Tai buvo vos trečioji Naujojo Džersio ekipos pergalė per paskutiniąsias devynerias rungtynes, o 36-erių metų lietuvis dėl kojos traumos praleido jau šeštąjį iš eilės savo klubo susitikimą reguliariajame sezone.

Šeimininkai po tikslių Adamo "Henrique's (03:01) ir Patriko Eliašo (15:17) smūgių pirmavo 2:0, tačiau antrajame kėlinyje Stevenas Stamkosas (34:55) sušvelnino, o Nikita Kučerovas (59:19) trečiojo kėlinio pabaigoje ir išlygino rezultatą.

Pergalingą baudinį realizavo Patrikas Eliašas (65:00).

Pirmąją pergalę šiame sezone su komanda iškovojęs "Devils" vartininkas Keithas Kinkaidas atrėmė 26 varžovų smūgius iš 28, o svečių vartus gynęs Jevgenijus Nabokovas atrėmė 16 metimų iš 18.

Kitų penktadienio rungtynių rezultatai:

Otavos "Senators"     -  Anahaimo "Ducks"         6:2
Detroito "Red Wings"  -  Niujorko "Islanders"     1:2
Vinipego "Jets"       -  Bostono "Bruins"         2:1
Kalgario "Flames"     -  Dalaso "Stars"           1:2


Šiame straipsnyje: Dainius Zubrusnhlledo ritulys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių