Quantcast

„Bushido SWAT‘91“ turnyras – jau greitai

  • Teksto dydis:

Jau balandžio 27 d. Alytaus sporto ir rekreacijos centre įvyks „Bushido SWAT’91“ turnyras. Tai renginys, kuris kasmet sulaukia vis didesnio sportininkų ir žiūrovų susidomėjimo. Daugybė talentingų sportininkų šiame turnyre demonstruos savo atkaklumą ir norą laimėti.

„Bushido SWAT“ turnyrai yra gerai žinomi Lietuvos kovotojams. Garsiausi Lietuvos sportininkai, tokie kaip Tomas Pakutinskas, Marius Žaromskis, Ignas Barysas, Darius Skliaudys, Nauris ir Herkus Lukošiūnai, Henrikas Vikšraitis, Remigijus Morkevičius, Julija Stoliarenko, Ernesta Kareckaitė ir daugelis kitų, savo pirmuosius žingsnius ringe žengė būtent čia. „Bushido SWAT“ turnyrai suteikia galimybę įvairių kovos menų atstovams išbandyti save.

Tai kovos menų turnyras, kurio durys yra atviros visiems sportininkams, kurie kyla karjeros laiptais.

Šis turnyras sportininkams ne tik suteikia puikią progą pademonstruoti savo talentą, bet ir leidžia jauniesiems kovotojams įrodyti savo gebėjimus ir įgūdžius. „Bushido SWAT“ sukuria atmosferą, kurioje visi gali jaustis įkvėpti ir paskatinti kovos dvasios ir entuziazmo.

„Bushido SWAT’91“ turnyras Alytuje neabejotinai bus įdomus ir emocingas renginys, į kurį užsiregistravo sportininkų iš stipriausių ir populiariausių Lietuvos kovos menų klubų, taip pat sportininkų iš Latvijos ir Lenkijos“, – teigia turnyro organizatorius, sporto klubo „Roninas“ atstovas Donatas Butrimas.

Turnyras vyks Alytaus sporto ir rekreacijos centre, bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

Daugiau informacijos rasite www.bushido.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zoska z Wilna

Zoska z Wilna portretas
O panie,tu nie svat i nie brat.Tu po feisu kulakami bijo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių