Quantcast

Sporto halėje bus karūnuotas „Futsal Orakulo taurės“ nugalėtojas

  • Teksto dydis:

Balandžio 26 dieną paaiškės, kas kasmetiniame salės futbolo turnyre „Futsal Orakulo taurė“ iškovos sezono nugalėtojų trofėjų. Kauno Sporto halėje vyksiančiame finalo ketverte susitiks Kauno „Celsio“, Alytaus „Auskos“, Panevėžio „Baltijos“ ir Radviliškio „Lokomotyvo“ klubai.

Pirmiausiai komandos stos į pusfinalio kovas. „Futsal Orakulo taurės“ pusfinalyje „Celsis“ egzaminuos „Auską“, o „Baltija“ susikaus su „Lokomotyvu“. Pusfinalio porų laimėtojai santykius aiškinsis turnyro finale.
Jau trejus metus organizuojamame taurės turnyre šį sezoną rungtyniavo ne tik didžiųjų Lietuvos miestų komandos. Lietuvos salės futbolo viceprezidentas Sergejaus Slyva prasidedant taurės turnyrui džiaugėsi, kad savo jėga turnyre išmėginti gali ir mėgėjų komandos.

„Jau trejus metus organizuojame taurės turnyrą bei džiaugiamės, kad prie mūsų vis prisijungia naujos komandos. Galbūt šis taurės turnyras yra daugiau orientuotas į mėgėjų salės futbolo komandas, kurios daugiau yra žinomos savo regionuose, todėl džiaugiamės, kad šios ekipos turėjo galimybę pasireikšti“, – mintimis dalijosi S.Slyva.

„Futsal Orakulo taurės“ finalinis ketvertas balandžio 26 dieną vyks Kauno Sporto halėje. Pirmasis mačas tarp „Celsio“ ir „Auskos“ prasidės 14 valandą, o „Baltija“ ir „Lokomotyvas“ pusfinalio kovą pradės 16 valandą. Turnyro finalas prasidės 19 valandą, o po jo įvyks iškilmingi nugalėtojų apdovanojimai.

Gerą nuotaiką susirinkusiems žiūrovams garantuos šokėjų pasirodymai ir įvairūs žaidimai pertraukėlių metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių