Quantcast

Vilniečius įveikė ramiai ir be panikos

„Mūsų žaidimas prasideda tik tada, kai praleidžiame įvartį", - šyptelėjo Andrius Skerla. Jo treniruojamas Kauno rajono "Hegelmann" klubas vėl praleido pirmas, bet 4-ąjį „TOPsport A lygos“ turą vainikavo pergale 3:1 Vilniaus „Žalgirio“ tvirtovėje.

Mačo pradžioje svečiai šiurkščiai suklydo prie savo vartų, klaidą įvarčiu paversti galėjęs Liviu Antalis buvo netaiklus.

„Hegelmann“ žaidė aktyviai ir susikūrė kelis pavojingus momentus, tačiau jų smūgius blokuodavo žalgiriečiai. Nepaisant to, įvartį pelnė žaliai balti, kai po puikaus Giedriaus Matulevičiaus perdavimo prieš vartus atsidūręs Liviu Antalis nuginklavo Vincentą Šarkauską.

Prasidėjus antrajam kėliniui Vilius Armalas atliko bandymą į vartų plotą, kiek vėliau tuo pačiu atsakė Adama Fofana. 58-ąją minutę Joris Moutachy kamuolį pasiuntė link Ovidijaus Verbicko, visgi, pastarajam pritrūko tikslumo.

64-ąją minutę mėlynai balti buvo arti išlyginamojo įvarčio, tačiau tam sutrukdė puikią poziciją užsiėmęs ir V. Armalo smūgį blokavęs J. Moutachy. Visgi, vos už poros minučių svečiai rezultatą išlygino, tą padarė Leo Ribeiro, kuris suklaidino varžovą ir kamuolį pasiuntė į vartų kampą.

„Hegelmann“ ilgai netruko ir varžovų vartų sargą nuginklavo dar sykį, įvarčio autoriumi tapo greitoje atakoje po L. Ribeiro perdavimo pasižymėjęs Matas Vareika. Tiesa, laikui bėgant dar vienu taikliu smūgiu išsiskyrė Domantas Antavičius – pastarasis šūviu iš toli padidino savo ekipos persvarą.

Po 4-ojo turo tiek Andriaus Skerlos, tiek Vladimiro Čeburino auklėtiniai savo sąskaitoje turi po 7 taškus bei turnyro lentelėje rikiuojasi vieni šalia kitų.

„Susikūrėme nemažai momentų, bet jų nerealizavome. Varžovai savo šansais naudojosi geriau. Pradėjome gerai, pirmavome, bet viena klaida, po to kita – ir pralaimėjome. Teks padirbėti per rinktinių pertrauką“, - sakė Vilniaus „Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas.

„Net praleidus įvartį, nemačiau jokios panikos, nes žaidėme gerai, turėjome momentų, gerai išeidinėjome į ataką. Antras kėlinys buvo nuostabus, kažkas nerealaus. Kaip atsitiesėme, kaip perėmėme iniciatyvą. Buvo sunki savaitė, sužaidėme 3 rungtynes per 7 dienas, tad per pertrauką svarbiausia bus atgauti jėgas“, - dėstė Andrius Skerla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
panašu čeburekui ateina galas Žalgiryje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių