Quantcast

Rusijos verslininkui V. Jevtušenkovui tebegalioja namų arešto režimas, byla tiriama

  • Teksto dydis:

Rusijos verslininko Vladimiro Jevtušenkovo bylos tyrimas tęsiamas kardomoji priemonė – namu areštas – nebuvo pakeista, pareiškė naujienų agentūrai „Interfax“ oficialusis Rusijos Tyrimų komiteto atstovas Vladimiras Markinas.

„Baudžiamosios bylos tyrimas V.Jevtušenkovo atžvilgiu tęsiasi, kardomoji priemonė nebuvo keičiama“, – sakė jis.

Anksčiau penktadienį korporacijos „Sistema“ prezidentas Michailas Šamolinas buvo pranešęs, kad korporacijos savininkas V.Jevtušenkovas paleistas iš namų arešto. „Taip, aš su juo kalbėjausi telefonu“, – sakė M.Šamolinas žurnalistams.

Būta pranešimų, kad areštuotasis telefonu kalbėjosi su žurnalistais. Į tai sureagavo teisėsaugininkai, nes namų arešto sąlygomis draudžiamas bet koks bendravimas su kitais asmenimis.

„Kadangi teismo sprendimu jam uždrausta bendrauti telefonu, šis faktas, tikriausiai, bus patikrintas ir, remiantis patikrinimo rezultatais, priimtas atitinkamas sprendimas“, – sakė vienas teisėsaugininkų.

Tiesa, kitas pareigūnas, informuotas apie padėtį, sakė agentūrai „Interfax“, kad V.Jevtušenkovui leidžiama lankytis savo darbo vietoje, bet namų arešto režimas nebuvo pakeistas.

„Jokio pakeitimo nebuvo, Jevtušenkovas turi teisę lankytis darbe“, – sakė pašnekovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių