Quantcast

Rusijos prezidentas kaltina Kijevą jėgos naudojimu Rytų Ukrainoje

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas kritikavo provakarietišką vyriausybę, Kijeve jėgos naudojimu prieš maištaujančius regionus Rytų Ukrainoje, vietoje derybų su ten gyvenančiais rusakalbiais kaip užbaigti neramumus.

„Nematome mūsų partnerių Kijeve noro ... išspręsti santykių su Ukrainos pietryčiais problemą taikiu politiniu procesu, derybomis“, – sakė V.Putinas per susitikimą su diskusijų klubo „Valdai“ nariais.

„Visad matome vieną ir tą patį (dalyką) skirtingais pasireiškimais – nuslopinti jėga“, – sakė jis.

„Mes už visišką Minsko susitarimų įgyvendinimą iš abiejų pusių“, – pareiškė V.Putinas.


Šiame straipsnyje: karas Ukrainojekaltina jėgos naudojimuVladimiras Putinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Kam be reikalo ginčytis su žmonėmis Kremliaus propagandos paverstais daržovėmis? Juos užjausti reikia. Pas juos visi smegenų vingiai ištiesinti ir teisingai rodo tik Kremliaus kryptį. Geriau su jais sutikti. Na, geri buvo okupacijos laikai. Ypač Tautų Tėvo Stalino valdymo metais. Medžiotojų terminais kalbant, buvo atliktas nedidelis (viso labo, keliasdešimt tūkstančių) iššaudymas, siekiant pagerinti lietuvių populiaciją. Keliems šimtams tūkstančių lietuvių buvo suteikta galimybė pamatyti baltąsias meškas ir pasigydyti bei pailsėti Gulago sanatorijose. Ir visa tai nemokamai. Už dyką. Daugiau - pasiguglinkit: mokslas-studijos-ekonomika.

taip

taip portretas
Labai daug kvailiu rasineja komentarus Ir jankis ir rusas ir anonimas gerbia lietuva daugiau nei mizantropas,todel ir kritikuoja valdzia ir tuos kurie palaiko tokia valdzia Kuo daugiau bus nepatenkintu,tuo geriau valdzia dirbs Patenkintas-reiskia kvailas

niekas >himmm

niekas >himmm portretas
gerai,faktai: anksciau sprendimai is kremliaus, dabar - patarimus Briuselio(kuriuos turime 100% igyvendint), nematau skirtumo sakai demokratinis istojimas i eu ir turejom pasirinkima? Referendumas vykes 2 dienas vietoj vienos, per tv agitacija eik i rinkimus ir uz cnt pasiimk alaus r tai demokratiniai ir teisetas referendumas? veliau esam patvirtine, kad referendumas yra kiekvieno piliecio prievole jame dalyvaut: paskutinis zmoniu paskelbtas referendumas, del zemes... auksciausi pareigunai ir kiti viesieji asmenys viesai saipesi ir zemino si referenduma (numeskim i sona savo patinka ar nepatinka sis referendumas) uz tai jokiu bylu, taciau kiek man yra zinoma, net persekiojimai vyko ir galbut vyksta (sito jau nezinau) tai kalbi apie pasirinkimo teise ir demokratines laisves? Pirmosios geju eitines is lietuvos pilieciu buvo iteikta prezidentei apie 100 tukst. parasu, kad priestarauja siai eisenai tyla, taciau kazkokiai pyderkai is olandu atvezus 5k parasu trimitavo visa tv. laisve..
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių