Quantcast

Kovų zona Rytų Ukrainoje sumažėjo 75 proc.

Ukrainos prezidentas pareiškė, kad kovų zona šalies rytiniuose regionuose per pastaruosius du mėnesius sumažėjo 75 procentais.

Liepos viduryje Petro Porošenka buvo sakęs, kad šalies kariuomenei pavyko dvigubai sumažinti specialiosios operacijos zoną Rytuose. Tai šalies prezidentas pareiškė po to, kai buvo pranešta, kad prorusiškų separatistų tvirtove tapusio Donetsko priemiesčiuose vyksta intensyvūs susisirėmimai, vyriausybės pajėgoms bandant perimti miesto kontrolę.

Negalutiniais duomenimis, per neramumus žuvo du civiliai. Kai kurie rajonai likę be elektros.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojePetro PorošenkaseparatistaiDonetskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

RUSAS

RUSAS portretas
O kaip elgesi zydu fasistai ir banderu banditai kada pries savo piliecius naudoja balto fosforo ir kasetines bombas uzdraustas visam pasaulyj?

PIKASUI

 PIKASUI portretas
labai geras komentaras

Pikasas

Pikasas portretas
Lietuva, Latvija ir Estija tariasi pripažinti Lugansko ir Donecko "respublikas" teroristinėmis organizacijomis. Daug požymių rodo, kad vadinami separatistai elgiasi kaip teroristai ir banditai. Tad toks oficialaus požiūris į tokias "respublikas" būtų visai logiškas. Rusijos imperija tęsia sovietines tradicijas padėdama pasaulyje teroristinėms jėgoms. Ukrainos įvykiai yra tik vienas to pavyzdys. Kai Rusijos imperijos samdiniai pradeda šaudyti kur papuola, pataikoma ne tik į keleivinį lainerį. Rytų režimas pataiko ir sau į koją. Tai, kad Putino artima aplinka šaukia, kad jai neskauda, tai net juokingai atrodo. Beje, dėl tokių agresyvių režimo "žygdarbių" kenčia ne tik Rusijos liaudis. Nemažus nuostolius patiria ir likęs pasaulis. To taip pat nereikia nutylėti. Rusijos "caro" klanas ir už tai yra atsakingas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių