Quantcast

Donecke nugriaudėjo galingas sprogimas, apie žuvusiuosius nepranešama

  • Teksto dydis:

Rytų Ukrainos sukilėlių kontroliuojamame Donecke esančioje ginklų gamykloje pirmadienį įvyko galingas sprogimas, nuo kurio kelių kilometrų spinduliu išbyrėjo langų stiklai, tačiau pranešimų apie nukentėjusius žmones kol kas negauta.

Po sprogimo, kuris įvyko 9 val. Grinvičo laiku šiaurės rytinėje miesto dalyje, virš pastato pasirodė liepsnos, o į dangų kilo pilkų dūmų kamuoliai.

Vadinamosios Donecko liaudies respublikos gynybos ministerijos atstovai informavo, kad gamyklą apšaudė ukrainiečių pajėgos iš raketų komplekso „Točka U“.

„Raketa pataikė į cheminių medžiagų gamyklą. Sprogimas buvo toks galingas, kad kelių kilometrų spindulių išdaužė langus gyvenamuose namuose“, – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė ministerijos politikos skyriaus vadovas Eduardas Basurinas.

Informacija apie sprogimo padarytą žalą ir nukentėjusiuosius tikrinama.

Remiantis šaltiniais gynybos ministerijoje, „pastaruoju metu gamykloje buvo gaminami sviediniai, o „sandėliuose laikomi cheminiai reagentai, taip pat ir amonitas (sprogstamasis mišinys)“.

Tačiau Ukrainos kariuomenės atstovas paneigė, kad sprogimą sukėlė vyriausybės pajėgų paleista raketa ir patikino, kad Kijevo pajėgos neturi nieko bendra su šiuo incidentu.


Šiame straipsnyje: sprogimas fabrikeginklų gamyklaTočka UDoneckasseparatistaikaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

RUSAS – okupacijos liekana

RUSAS – okupacijos liekana portretas
Vis dar nori, kad jam kiti uždirbtų.

kvailam runkeliui

kvailam runkeliui portretas
Kam man dirbti,kada bedarbiu runkeliu uztenka norinciu man uzdirbti Donecke gymines gyvena Pats maciau ka pridirbo kijevo fasistai Runkeliam reiketu pamatyti,tada nelotu kaip sunys

Jonas-RUSUI

Jonas-RUSUI portretas
Labai gerai,kad nuvaziavai i Donecka. Labai blogai,kad grizai is ten.Galejai isidarbinti toje gamykloje.......
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių