Quantcast

Ukraina, Prancūzija ir Vokietija paragino V. Putiną nepripažinti sukilėlių rinkimų

  • Teksto dydis:

Ukrainos, Vokietijos ir Prancūzijos lyderiai penktadienį paragino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną nepripažinti rinkimų, kuriuos prorusiški separatistai savaitgalį planuoja surengti savo kontroliuojamose rytinės Ukrainos teritorijose.

„Ukraina, Vokietija ir Prancūzija išreiškė bendrą ir aiškią poziciją, kad jie nepripažins rinkimų, kuriuos planuoja separatistai ... ir paragino Rusiją nepripažinti šių rinkimų“, - sakoma Ukrainos prezidentūros pranešime, išplatintame po keturšalio pokalbio telefonu tarp V.Putino, Ukrainos prezidento Petro Porošenkos, Prancūzijos prezidento Francois Hollande (Fransua Holando) ir Vokietijos kanclerės Angelos Merkel.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
jankiui ir kitiems. Paskaitykit, ką rašote, beraščiai sovietų išperos. Visa laimė, kad lojate, lojate, bet jokio efekto, tik žinutės liliputinui, kad vykdote jo užsakymus. Tad ir toliau galite loti, skėryčiotis, tačiau ir jums ir jūsų išperoms liks vienas vienintėlis kelias, kuriuo teks šliaužti, ir šliaušite su visais savo giminėmis ir vaikais iš Lietuvos, tikrai šliaužte šliaušite.

jankis

jankis portretas
tegu europos papuasi žiūri savo kiemo

butu geda Rusijai

butu geda Rusijai portretas
jeigu klausytu kazkokiu tai Amerikos koloniju papuasu.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių