Quantcast

Rusija pasiūlė premiją už informaciją apie B. Nemcovo nužudymą

  • Teksto dydis:

Rusija paskelbė sumokėsianti 3 mln. rublių (43,4 tūkst. eurų) premiją už informaciją, kuri padėtų išaiškinti iškilaus opozicijos politiko ir Kremliaus kritiko Boriso Nemcovo nužudymą, sekmadienį pranešė Tyrimų komitetas.

„Operatyviniai padaliniai, dalyvaujantys baudžiamosios bylos tyrime, pasiruošę sumokėti stambų atlygį – 3 mln. rublių – už tyrimui vertingą informaciją“, – naujienų agentūra „Interfax“ citavo Tyrimų komiteto pranešimą.

Anksčiau tyrėjai paskelbė kreipimąsi, ragindami penktadienio vakarą Maskvos centre netoli Kremliaus įvykdyto B.Nemcovo nužudymo liudininkus kreiptis į teisėsaugos institucijas.

„Visų, kurie atsilieps, anonimiškumas garantuojamas“, – pabrėžiama Tyrimų komiteto pranešime.

Iškilus prezidento Vladimiro Putino kritikas B.Nemcovas buvo nušautas penktadienį prieš vidurnaktį Maskvos centre, kai ėjo kartu su A.Durickaja per Didįjį Maskvos upės tiltą netoli Kremliaus. Pareigūnai tiria įvairias šio nusikaltimo versijas, įskaitant nužudymą dėl politinių motyvų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nenuostabu

nenuostabu portretas
jau senių seniausiai. patys putlerio įsakyti nužudė, patys "ieško" kaltų, netgi žada premiją už kažkokių žinių suteikimą, neabejoju, kad "suras" žudikus, juos "nuteis", ir paskelbs, koks "teisingas" putlerinės rusijos teisingumas. šitas jų scenarijus skirtas tik apsimiegojusiems vakarams, o mes juos jau seniai perpratome ir mūsų tie putleriniai žmogėdros neapgaus.

To birute akomkiniene, Anonimas

To birute akomkiniene, Anonimas portretas
Jei persktaitytum straipsnį prieš jį komentuodamas, suprastum, jog jame nera nei vieno žodžio apie karą.

Anonimas

Anonimas portretas
k Kauno dienoje noretusi daugiau imformacijos apie Kauno miesta ,,reklamu kur kas vyksta,... Karai nedomia apie karus ir tai9p daug informacijos .
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių