Quantcast

A. Merkel: sankcijos Rusijai turi būti susietos su Minsko susitarimų įgyvendinimu

  • Teksto dydis:

Vokietijos kanclerė Angela Merkel pirmadienį pareiškė, kad Rusijai įvestos tarptautinės sankcijos priklausys nuo šiemet Minske prisiimtų taikdariškų įsipareigojimų laikymosi.

„Europos Tarybos (susitikime) kovo mėnesį mes priėmėme nedviprasmišką sprendimą, kad sankcijos yra susiję su Minsko susitarimų įgyvendinimu“, – sakė A.Merkel spaudos konferencijoje Varšuvoje, kurioje taip pat dalyvavo Lenkijos premjerė Ewa Kopacz (Eva Kopač).

„Akivaizdu, kad šio paketo (įgyvendinimo) užbaigimas užims ilgiau. Šį klausimą mes nagrinėsime birželio mėnesį“, – sakė ji.

Lenkijos premjerė E.Kopacz sakė, kad A.Merkel pritaria jos nuomonei, jog dabar Rusijai taikomos sankcijos turi būti išsaugotos.

Vokietijos kanclerė tai pat dar sakė, kad pagal dabar galiojančius teisinius aktus įmanomi tik savanoriški sprendimai dėl imigrantų iš Šiaurės Afrikos įsileidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne taip

ne taip portretas
lietuva niekad nebuvo savarankiska valstybe,visa laika reikia kam tai subine laizyti,dabar lietuviai laizo juoda subine,ka vasingtono obkomas pasakys-taip ir bus.Skanaus apetito,ponai runkeliai.

tam Anonimas

tam Anonimas portretas
išmok rašyti, ruskio gabale. Teisingai manai, ką Amerika pasakys, bet ne ruskynas, tą ir darysime, o dabar įsikąsk sau į alkūnę ir varyk švęsti ruskių neįleidimo į Europos gilumą šventės.

Anonimas

Anonimas portretas
tegul ukraina laikosi savo susitarymo nacistu valdzia europa dar nuo jos verks
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių