Quantcast

Kitas Ukrainos derybų ratas – penktadienį Minske

  • Teksto dydis:

Kitas Ukrainos, Rusijos ir Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos (ESBO) derybų dėl krizės rytinėje Ukrainoje ratas įvyks Minske sausio 30 dieną, pranešė ketvirtadienį Baltarusijos užsienio reikalų ministerija.

Surengti skubias derybas su prorusiškais sukilėliais ketvirtadienį paragino Ukrainos prezidentas Petro Porošenka. Jis sakė, kad naujas susitikimas Baltarusijos sostinėje turėtų atvesti iki „nedelsiamų paliaubų ir sunkiųjų ginklų atitraukimo iš kontakto linijos“.

„Kontaktinė grupė (Ukrainos, Rusijos ir ESBO atstovai) informavo Baltarusijos užsienio reikalų ministeriją, kad rytoj, sausio 30 dieną, jie ketina surengti kitą derybų ratą“, – sakė užsienio reikalų ministerijos atstovas Dmitrijus Mirončikas, nenurodydamas, ar šiame susitikime dalyvaus ir prorusiškų separatistų atstovai.


Šiame straipsnyje: ESBOPetro PorošenkaDmitrijus MirončikasMinsko susitarimaskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

To OGO

To OGO portretas
Ar turi ka nors normalaus ir protingo pasakyti? Manau, kad ne, nes nuo tavo bukos rasliavo, visur vienodos, tikrai vemti norisi. Uzsiciaupk, nepraustabursni!

OGO

OGO portretas
Lietuvos girtuokliai islindo su savo samogono smarve.Nuo rrimyztu kelniu smirdi visas internetas,nuo prirasytu nesamoniu vemti norisi

kokie ten

kokie ten portretas
separatistai, tai - ruskių kariuomenės būriai ir žmogžudžiai. o vadintis jie gali kaip nori - separatistais, satanistais, teisingiausiai būtų - putinistais.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių