Quantcast

Izraelio kariuomenės vadas kariams: į Irano ataką bus atsakyta

  • Teksto dydis:

Izraelio kariuomenės vadas Herzi Halevi (Hercis Halevis) pirmadienį kreipdamasis į karius nuo beprecedenčio Irano smūgio nukentėjusioje oro pajėgų bazėje pareiškė, kad Izraelis atsakys.

„Į tokį [Irano] raketų, sparnuotųjų raketų ir nepilotuojamų lėktuvų paleidimą į Izraelio valstybės teritoriją bus atsakyta“, – teigė H. Halevi, apsilankęs Nevatimo oro pajėgų bazėje šalies pietuose, sakoma kariuomenės išplatintame pranešime.

Atskirame pareiškime Izraelio kariuomenės atstovas spaudai kontradmirolas Danielis Hagari (Danielis Hagaris) teigė, jog „darysime viską, ko reikia, kad apsaugotume Izraelio valstybę, ir tai padarysime „pasirinktu laiku ir proga“.

Iranas vėlų šeštadienį paleido daugiau nei 300 dronų ir raketų į Izraelį, pranešė žydų valstybės kariuomenė.

Irano revoliucijos gvardija nurodo, kad atakos prieš Izraelį ėmėsi keršydama už balandžio 1 dieną įvykdytą drono smūgį konsulatui Damaske, per kurį žuvo keli iraniečių kariškiai.

Izraelio kariuomenė sakė, kad 99 proc. paleistų raketų buvo perimtos, padedant Jungtinėms Valstijoms ir kitoms sąjungininkėms, todėl ataka padarė tik nedidelę žalą.

Nevatimo oro pajėgų bazė buvo tik šiek tiek apgadinta.

Pirmadienį kariuomenė paskelbė filmuotą medžiagą, kurioje matyti krateris, likęs, pasak jos, po smūgio bazėje esančiai statybvietei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
žydai įgyvendina savo planus išžudyti ,išnaikinti ,išvyti iš Gazos palestiniečius. Ir bando testuoti arabų šalių nepykantą.

tokią laikyseną demonstruodami ŽYDAI

tokią laikyseną demonstruodami ŽYDAI portretas
prieis LIEPTO galą negrįžtamai

Paf

Paf portretas
Tegu jie ten skerdžiasi tarpusavy
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių