Quantcast

F. Mogherini ragina V. Putiną pakeisti požiūrį

  • Teksto dydis:

Europos Sąjungos užsienio politikos vadovė Federica Mogherini (Federika Mogerini) ketvirtadienį paragino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną radikaliai pakeisti savo požiūrį į likusį pasaulį ir būti labiau linkusiu bendradarbiauti.

Rusijos finansų krizė nėra gera žinia nei Rusijos piliečiams, nei Ukrainai, nei Europai, nei likusiam pasauliui, F.Mogherini sakė žurnalistams prieš ES viršūnių sutikimą, kuriame bus kalbama apie Ukrainos konfliktą ir ES santykius su Rusija.

„Prezidentas Putinas ir Rusijos vadovybė turėtų rimtai pagalvoti apie poreikį radikaliai pakeisti jų požiūrį į likusį pasaulį ir persijungti į bendradarbiavimo režimą“, – kalbėjo ji.

„Pasaulis dar niekada nebuvo toks pavojingas ir nestabilus kaip dabar, ir būtų tik geriau, jeigu mes sugebėtumėme sukurti konstruktyvius santykius, spendžiant dalį šių krizių, žinoma, pradedant Ukraina“, – sakė F.Mogherini.


Šiame straipsnyje: Federica MogheriniVladimiras PutinasRusijasankcijos Rusijaikaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

ponai ubagai

ponai ubagai portretas
ko jus taip jadinates uz rusus? Patys jus ubagai.Kas ketvirtas pensininkas kapstosi siukslyne,kas antras dirbantis-ubagas.Taip raso lietuvos laikrasciai.Daug nusigeria Is dideles laimes per desimti metu 12,5 tukstanciu pasikore Ponai ubagai geriau patylekit

aldute

aldute portretas
Tikras RUSISKAS poziuris i moteri.Is kur patys bobiukai atsiradot ? gal kopuste kiti rusai rado?Zmogus kuris gerbia savo mama,seseri ,teta myli savo dukteris taip moteru nevadina.Gali buti kad tas rasinetojas rusas yra nelabai sveiko proto

putler

putler portretas
vatnykai ..tai kiek dabar gaunat po rublio pravalo ....ar putleris kompensuoja...gal jau neapsimoka varyti per komentarus...vatnykai kokios paskutines instrukcijos is kremliaus?..
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių