Quantcast

Estijos prezidento žmona liko namie: kalta bulvarinė spauda

  • Teksto dydis:

Evelin Ilves dėl geltonojoje spaudoje publikuotų nuotraukų atsisakė lydėti vyrą antradienį prasidėjusio valstybinio vizito Norvegijoje metu, pranešė Norvegijos transliuotojas NRK.

„(Estijos) prezidentas (Toomas Hendrikas) Ilvesas (Tomas Hendrikas Ilvesas) turėjo atvykti su sutuoktine, bet, kaip pranešė prezidentūra, susilaikė dėl neramių įvykių estų bulvariniuose leidiniuose – ji buvo nufotografuota ten, kur to neturėjo nutikti“, – tiesioginiame vizitui skirtos programos eteryje sakė NRK vedėjas.

„Po to ji (E.Ilves) susilaikė nuo dalyvavimo valstybiniame vizite“, - pridūrė vedėjas, omenyje turėdamas nuotraukų, kuriose Estijos prezidento žmona buvo užfiksuota besibučiuojanti su jaunesniu vyru, sukeltą skandalą.

Pasak Norvegijos Europos reikalų ministro Vidaro Helgeseno, T.H.Ilveso valstybinis vizitas turėjo trukti tris dienas, bet buvo sutrumpintas iki vienos dienos, nes Estijoje trečiadienį lankysis JAV prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama).

Buvo planuojama, kad T.H.Ilvesas dvi dienas praleis Osle ir vieną dieną Trondheime. Kadangi vizitas buvo sutrumpintas, jo programą teko keisti.

„Tam tikra prasme gaila, kad vizitą teko sutrumpinti. Tuo pačiu tai atspindi situaciją, kurioje dabar gyvename Europoje, ir juo svarbiau tai, kad jis (T.H.Ilvesas) vis dėlto atvažiuos“, – tiesioginiame eteryje sakė V.Helgesenas.

NRK portalas T.H.Ilveso vizitą turėjo tiesiogiai transliuoti nuo 10 val. 45 min. iki 17 val. Estijos laiku, bet praėjus vos pusvalandžiui laidą nutraukė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių