Quantcast

ES galėtų sušvelninti sankcijas Rusijai, jei ši užbaigtų krizę Ukrainoje

  • Teksto dydis:

Europos Sąjunga galėtų sušvelninti sankcijas Rusijai, jeigu Maskva pažadėtų užbaigti krizę Ukrainoje, ketvirtadienį pareiškė Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as (Fransua Holandas).

„Aš manau, kad jeigu šiandien Rusija pasiųstų signalų, kurių mes tikimės, naujų sankcijų nebereikėtų“, – sakė F.Hollande'as, atvykęs į ES viršūnių susitikimą Briuselyje.

„Priešingu atveju, mes patys turėtume pagalvoti, kaip galėtume pradėti deeskalavimą“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
štai ką reiškia, kai toks Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as (Fransua Holandas) ir jo šalis niekada nebuvo okupuoti ruskių, tai jiems net tokios idiotiškos mintys apie naujų sankcijų ruskiams netaikymą, kyla. kas galėtų jiems atmerkti akis? Jau dabar žuvo 5 ukrainiečių kariai, o čia galvojama apie sankcijų nutraukimą. Visa laimė, kad ne visi tokie akli.

xx

xx portretas
Jaigu nesiskaito. 1-separatistai sudeda ginklus. 2Ukraina perima Ukrainos rusijos pasienio kontrole. 3 Surengia laisvus nepriklausomus rinkimus i vietines savivaldybes institucijas. 4 Ir tik tada kai rusai isves savo karius is Krymo galima kalbeti apie palaipsniui mazinamas sankcijas Rusijai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių