Quantcast

Prokuratūra nekomentuoja galimų įtarimų FNTT vadovui K. Jucevičiui

  • Teksto dydis:

Generalinė prokuratūra kol kad nekomentuoja informacijos, esą Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) direktoriui Kęstučiui Jucevičiui gali būti pareikšti įtarimai.

„Prokuratūra to kol kas nekomentuoja, negaliu to nei patvirtinti, nei paneigti“, - BNS penktadienį sakė prokuratūros atstovė spaudai Elena Martinonienė.

Vidaus reikalų ministras Dailis Alfonsas Barakauskas penktadienį kreipėsi Generalinę prokuratūrą ir Specialiųjų tyrimų tarnybą (STT) prašydamas informuoti, ar K.Jucevičiaus atžvilgiu šiuo metu yra atliekamas ikiteisminis ar kitoks tyrimas.

„Ministro rašte taip pat prašoma informuoti, koks K.Jucevičiaus procesinis statusas šiame tyrime, ar jam yra pareikšti įtarimai, paskirtos kardomosios priemonės ar taikytos kitos procesinės prievartos priemonės“, - pranešė ministerija.

Ketvirtadienį D.A.Barakauskas pavedė ministerijos Teisės ir vidaus tyrimų departamento generalinei inspektorei skubiai atlikti tarnybinį patikrinimą dėl informacijos, paviešintos dienraštyje „Lietuvos rytas“.

Publikacijoje sakoma, kad buvęs advokatas Juzefas Kozubovskis rinko kompromituojančius duomenis apie K.Jucevičių. J.Kozubovskis esą tvirtino, kad K.Jucevičius per buvusį FNTT pareigūną už jam iškeltos baudžiamosios bylos dėl neteisėtos ūkinės veiklos ir neteisėto praturtėjimo nutraukimą reikalavo didžiulio kyšio.

Pasak dienraščio, K.Jucevičius STT buvo apklaustas kaip specialusis liudytojas ir netrukus gali tapti įtariamuoju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fxgj

fxgj portretas
Jei neprisidirbes, paleisti. Na o jei priesingai, sodinti ant kuolo!

politinis susidorojimas

politinis susidorojimas portretas
o ką galima kometuoti...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių