Quantcast

Parlamentarų komandiruotės – ir į egzotiškus kraštus

  • Teksto dydis:

Baigiantis pavasario sesijai Seimo valdyba palaimino parlamentarų komandiruotes į egzotiškas Afrikos šalis bei poilsiautojų pamėgtus Viduržemio ar Juodosios jūros kurortus.

Baigiantis pavasario sesijai Seimo valdyba palaimino parlamentarų komandiruotes į egzotiškas Afrikos šalis bei poilsiautojų pamėgtus Viduržemio ar Juodosios jūros kurortus.

Egzotiškiausia komandiruotė laukia socialdemokratės Giedrės Purvaneckienės. Rugpjūtį ji savaitę svečiuosis Ganoje ir Dramblio Kaulo Kranto Respublikoje, ten ji dalyvaus Europos parlamentinio forumo gyventojų ir vystymosi klausimais bei kitų nevyriausybinių organizacijų rengiamose studijose moterų sveikatos gerinimo klausimais, rašo „Lietuvos žinios“.

G.Puvaneckienė Ji tikino, kad išvykos išlaidas padengs renginio organizatoriai, o Seimo kanceliarijai tereikės apmokėti kompleksinio kelionės draudimo išlaidas.

Socialdemokratas Juras Požela vyks į Kiniją, kur Nan-dzinge rengiamos antrosios jaunimo vasaros olimpinės žaidynės. Politikas pabrėžė, kad į Kiniją, gavęs Seimo valdybos pritarimą, vyks asmeninėmis lėšomis.

Kelių parlamentarų komandiruočių maršrutai drieksis į kaitria saule ir Viduržemio jūros kurortais poilsiautojus viliojančią Turkiją. Seimo delegacijos Europos Tarybos Parlamentinėje Asamblėjoje (ETPA) pirmininkė socialdemokrate Birutė Vėsaitė ir konservatoriai Emanuelis Zingeris bei Vilija Aleknaitė-Abramikienė vyks į Ankarą ir kurortinį Antalijos miestą. Ten Seimo nariai kartu su ETPA atstovais stebės Turkijos prezidento rinkimus.

Į Turkiją rudeniop trauks socialdemokrate Irena Šiaulienė bei liberalė Dalia Teišerskytė. Jos beveik savaitę svečiuosis Stambule ir ten dalyvaus Interneto valdymo forume.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juokas

juokas portretas
rado kas stebes,negi nera jaunu zmoniu?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių