Quantcast

Į Lietuvą atvyksta JAV senatorius J. McCainas

Aptarti krizės Ukrainoje į Lietuvą trečiadienį atvyksta keturi Jungtinių Valstijų senatoriai respublikonai, tarp jų - buvęs kandidatas į prezidentus Johnas McCainas (Džonas Makeinas).

Kongreso delegacija lankysis Šiaulių aviacijos bazėje, iš kurios vykdoma NATO Baltijos šalių oro policijos misija, susitiks su prezidente Dalia Grybauskaite ir Seimo valdybos nariais, dalyvaus diskusijoje Vilniaus universitete.

Prieš atvykdamas į Vilnių, Estijoje J.McCainas paragino Baltijos šalis didinti išlaidas gynybai, ir pasisakė už didesnes NATO pajėgas regione. Politikas taip pat pasiūlė tiekti ginklus Ukrainai ir apkaltino Rusiją pažeidus tarptautinę teisę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

doc

doc portretas
Dziaugiuosi, kad atvyksta JAV senatoriai. Ir gaila kad McCainas netapo prezidentu - siandien tikrai Rusija butu sustabdyta ir tokios krizes Ukrainoje nebutu. O Kremliaus krankliai cia gali krankseti kiek nori - uns balsas i dangu neina.si

prašalaitis

prašalaitis portretas
Nesipykit tautiečiai. Obama - taikos premijos laureatas. Putinas - buvę kandidatas šiai premijai gauti. Neabejoju, taika pasaulyje bus. Laiminga pabaiga būna tik po gero sekso. O toks kaip tik dabar ir vyksta.

tam KAUNIETIS

tam KAUNIETIS portretas
matyt gerai tau užmoka už pliurpalus, linkiu tau kartu su rusija (o tai labai gali būti) kuo greičiau nusigaluoti. Kitaip tariant, kuo daugiau tų ruskių bus išnaikinta, įskaitant ir tokius, kaip tu, tuo pasauliui bus lengviau.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių