Quantcast

D. Grybauskaitė: Lietuva pasirengusi aktyviai bendradarbiauti su Lenkija

  • Teksto dydis:

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė pirmadienį pasveikino išrinktąjį Lenkijos prezidentą Andrzejų Dudą (Andžejų Dudą), sakydama, kad Lietuva yra pasirengusi toliau aktyviai bendradarbiauti su Lenkija sprendžiant regionui ir visai Europai aktualius klausimus.

„Gerbiame Lenkijos žmonių valią ir sveikiname išrinktąjį prezidentą. Lenkija yra svarbi mūsų kaimynė, NATO ir Europos Sąjungos partnerė. Lietuva pasirengusi ir toliau aktyviai bendradarbiauti su Lenkija sprendžiant regionui ir visai Europai svarbius klausimus“, - teigė prezidentė. D.Grybauskaitės komentarą BNS perdavė prezidentės spaudos tarnyba.

Lenkijos rinkimų komisijos duomenimis, sekmadienio rinkimuose konservatyvios opozicinės „Įstatymo ir teisingumo“ partijos atstovas A.Duda surinko 51,55 proc. balsų. Už dabartinį prezidentą Bronislawą Komorowskį (Bronislavą Komorovskį) balsavo 48,45 proc. rinkėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA  NA portretas
nuo kada ponia paiso, ko Lietuva nori _______,o gal Lietuva , tai ponia ,o mes tik landsbergio , šunauja .lietuviai , kaip važiavo į Lenkiją apsipirkt ,taip ir važiuos ,o lenkai kaip vežė savo vaisius į Lietuvą taip ir vež ,,,,,,,sėkmės ,prezidentai pakeičiami ,o kaimynų neišsirinksi ,,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių