Quantcast

Aukščiausiosios Rados vadovas: šiandien Ukraina kovoja už Europos saugumą

  • Teksto dydis:

Ukrainos kariai šiandien kaunasi ne Ukrainos Rytuose, o Europos Sąjungos Rytuose ir už jos saugumą, per Lietuvos, Lenkijos ir Ukrainos Parlamentinės Asamblėjos posėdį Vilniuje ketvirtadienį sakė Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininkas Volodymyras Groismanas.

„Šiandien mes kovojame ne Ukrainos Rytuose, o ES Rytuose, šiandien Ukrainos kariai kovoja už Europos vertybes, Europos saugumą. Agresoriaus klausimas yra ne tik Ukrainos Rytuose ar Kryme, tai klausimas, kaip suskaldyti Europą ir ją vienaip ar kitaip valdyti. Bet aš tikras, kad agresoriui nieko nepavyks, jei bus mūsų bendra principinga pozicija“, - kalbėjo V.Groismanas.

Seime ketvirtadienį šeštąją sesiją pradėjo 2005 metais Lucke, Ukrainoje, įkurta Lietuvos, Lenkijos bei Ukrainos Parlamentinė Asamblėja. Asamblėjos metu bus aptarti dėl Lietuvos, Lenkijos ir Ukrainos bendri darbai, planuojama priimti deklaraciją.


Šiame straipsnyje: Aukščiausioji Radakaras UkrainojeVolodymyras GroismanasUkrainaES saugumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

pritariu

pritariu portretas
Kolomoiskis , walcman... ir taip toliau,įdomu ar radoje , vyriausybėje ir prezidentūroje ukrainiečių yra ar jie visi "ušli na front"?

Chochliandija

Chochliandija portretas
Groisman-tikra ukrainietiska pavarde :)))

na

na portretas
ar ne per daug garsiai rėkia dėl visų, tegu savo valstybėj nedaro pragaro ir nereikia man tos ukrainos globos, apsieisim be jų. Žudo, smaugia savo liaudį ir dar va mes ir kitiems gero darom, reikia tik paklausyti ką kalba tie trys vadukai ukrainos plius leško ir bus aišku kokie jie vilkai avies kailyje. MELAGIAI, APSIMETĖLIAI, IŠNAUDOTOJAI, ŽUDIKAI, va kokie jūs.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių