Quantcast

A. Armonaitė su Kosta Rikos užsienio prekybos ministru aptarė ekonominį bendradarbiavimą

  • Teksto dydis:

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė su Kosta Rikos užsienio prekybos ministru Manueliu Tovaru Rivera antradienį aptarė dvišalių santykių plėtrą bei ekonominį bendradarbiavimą.

„Susitikimo metu aptartos galimybės stiprinti bendradarbiavimą skaitmeninės ekonomikos plėtros ir aukštos pridėtinės vertės srityse“, – ministerijos pranešime antradienį teigė A. Armonaitė.

Susitikimo metu ministrė taip pat pažymėjo, kad Lietuva, kaip viena iš skaitmeninės transformacijos lyderių, galėtų pasidalinti su Kosta Rika patirtimi šioje srityje.

Vilniuje viešintis Manuelis Tovaras Rivera dalyvauja Užsienio reikalų ministerijos organizuojamoje tarptautinėje konferencijoje „Atsparios ekonomikos kūrimas ir pasipriešinimas ekonominei prievartai“.

Pasak Ekonomikos ir inovacijų ministerijos, Lietuvos dvišalės prekybos su Kosta Rika mastas nėra didelis, tačiau abi šalys orientuojasi į aukštos pridėtinės vertės ekonomikos sektorius, tokius kaip gyvybės mokslai ar informacinių ir ryšių technologijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ogi

Ogi portretas
Su Papua Naujaja Gvinėja ir Australijos aborigenais kur kontaktai ir ryšiai ?

Klausimai

Klausimai portretas
Kokio pajegumo ten ekonomika? Koks bvp per capita?

barbaras

barbaras portretas
sita kutvela kaip lokio panage meduje vartosi , maksimuma visose sferose spaudzia savo naudai. Iždą tustina savo linksmybems ,išsivėpus kaip kvaisa visus protina .Apgailetina
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių