Quantcast

Apklausa: palankiausiai vertinami D. Grybauskaitė ir A. Butkevičius

  • Teksto dydis:

Lietuvos gyventojai toliau mano, kad geriausiai jų interesams atstovauja prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Algirdas Butkevičius, rodo apklausos duomenys.

Lietuvos gyventojai toliau mano, kad geriausiai jų interesams atstovauja prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Algirdas Butkevičius, rodo apklausos duomenys.

24,6 proc. apklaustųjų gruodį teigė, kad geriausiai jų interesams atstovauja D.Grybauskaitė. Tiesa, taip manančių nuo lapkričio sumažėjo - tada taip manančių buvo 25,6 procento. A.Butkevičių, kaip geriausiai atstovaujantį jų interesams nurodė 13,8 proc. apklaustųjų, prieš mėnesį taip teigė 12,7 proc. apklausos dalyvių.

Trečioje vietoje yra valdančios partijos „Tvarka ir teisingumas“ vadovas Rolandas Paksas, kurį, kaip geriausiai atstovaujantį interesams, įvardijo 4,7 proc. respondentų (6,9 proc. lapkritį).

Į ketvirtą vietą pakilo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis - jį, kaip geriausiai atstovaujantį jų interesams nurodė 3,4 proc. apklaustųjų. Prieš mėnesį tokų buvo 2,4 procento.

Toliau rikiuojasi Liberalų sąjūdžio vadovas Eligijus Masiulis (2,87 proc.), Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininkas Andrius Kubilius (2,6 proc.), Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė (2,5 proc.).

Visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centro „Vilmorus“ reprezentatyvi gyventojų apklausa atlikta gruodžio 5-14 dienomis, jos rezultatus šeštadienį skelbia dienraštis „Lietuvos rytas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VAI VAI

VAI VAI portretas
nepasitiki,ponas ubage,niekas nepasitiki

tam VAI VAI

tam VAI VAI portretas
gali plėšytis, kiek tik nori, bet tavo tarnystė putkinui nepasiteisino, nebent tokiems pat anencefalams kaip tu pats. Kaip jautiesi, anencefale? Lietuvos žmonės pasitiki D.Grybauskaite, kad ir kaip būtų ruošiamos net TV pjesės prieš ją, net tokių bunkerinių šunų balsai niekur nenukanka, ką dabar darysi, kur losi?

klausimas

klausimas portretas
nupuse Lietuvos aborigenai piktinasi sovietiniu komunizmu, bet dziaugiasi valstybes vedliais, paskui kuriuos velkasi komunistinis-kgbistinis sleifas. Ar ne kvailiu saly gyvename?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių