Quantcast

Žiūrovams siaubą kels paslaptingai dingusi šeima

  • Teksto dydis:

Helovino naktį prasidėjęs brangiausias Lietuvos istorijoje siaubo realybės šou „Pasiutę šunys“ sugrįžta jau šįvakar. Įspūdingo projekto antroji dalis – 21.15 val. per TV3. Į „Velnio namais“ vadinamą mišką žengs įspūdingą piniginį prizą trokštančios laimėti trys merginos.

Žiūrovus ir dalyves šiurpins negirdėta paslaptingame miške nutikusi istorija. Ukmergės rajone stūksantis miškas slepia daugybę paslapčių. Viena iš  jų – mįslingas vienos šeimos dingimas.

Pasakojama, kad kadaise ta šeima gyveno atokioje miško dalyje. Vietiniai šeimą apibūdino, kaip ramią ir niekuo neišsiskiriančią. Tėvas dirbo lauko darbus, o motina rūpinosi namais. Tiesa, šeima gyveno atokiau nuo aplinkinių, mažai su kuo bendravo.

Užsisklendusi ir nekalbi buvo 9-metė dukrelė, kuri neturėjo draugų, o mokykloje dažnai sulaukdavo patyčių dėl savo keisto pomėgio kalbėtis su... įsivaizduojamu draugu, kurį vadino Benu. Nors tai skamba kaip vaikiškas žaidimas, pasakojama, kad – mergaitei „Benas“ kartą „liepė“ purvu išteplioti visas vaikų knygas, o kitą kartą – trenkti klasės draugei per veidą. Daug kas spėliojo, kad mergaitė savo namuose nemylima, gal net skriaudžiama, todėl užslėptą agresiją išlieja mokykloje.

Vieną dieną visa šeimyna tiesiog pradingo. Niekas apie juos nieko negirdėjo. Kažkas spėjo, jog jie išsikraustė iš Ukmergės apylinkių, tačiau apsilankius šeimos namuose buvo galima rasti visus asmeninius daiktus, todėl išsikraustymo versiją pakeitė kur kas kraupesnės...

Kokios, paaiškės jau šį vakarą. Baimės bus įvaryta ir dalyvėms, ir žiūrovams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

preliudija

preliudija portretas
į ''spaudos ir žiniasklaidos laisvės'' pradingimą laisvėjant ir laisvėjant........

Siaubiakas Chamiakas

Siaubiakas Chamiakas portretas
Nu,gal iš dalies ir įdomu,neblogai pasistengta,bet bendrai paėmus nesąmonė ten visiška,iš amerikonu kopijuoja eilinį kartą...Žinau,žinau,lietuviai retai išgali kažką originalaus padaryt,bet kam tas absurdo komedijas,vadinamas realybės šou,dar perdarinėt?..Žiūrint iš šalies net nelabai baisu atrodo,bet žaidėju akimis žiūrint-kuriu galu taip traumuotis?..Nesuprantu tokiu"atrakciju"...Čia,aišku,mano nuomonė tokia...

abejoju

abejoju portretas
kad bus įdomu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių