Quantcast

Vaikelio trokštanti K. Zvonkuvienė: patiekalai su afrodiziakais buvo pačiu laiku

  • Teksto dydis:

Patys gražiausi prisiminimai, neišdildomi įspūdžiai ir nuo veido nedingstanti šypsena – tokiomis nuotaikomis po vestuvių gyvena Katažina ir Deivydas Zvonkai. „Nuo šiol vyras mane vadina žmonečka", – juokėsi dainininkė.

Atviras Katažinos ir Deivydo Zvonkų interviu apie pirmuosius santuokos mėnesius ir kūdikio planavimą jau šį pirmadienio vakarą, 20.25 val. gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK.

Po vestuvių puotos Katažina ir Deivydas paspruko į kaimo turizmo sodybą Varėnos rajone. „Ryte atsikėlėm, o aplinkui kieme vaikšto gandrai, žolė nuklota rasa, garuojanti kava terasoje ir ilgi bei labai intymūs jaunavedžių pokalbiai", – taip savo medaus dieną kaime idealizavo Katažina.

Jiedu oficialiai susituokė prieš tris mėnesius, tačiau iki šiol neišvyko į romantišką povestuvinę kelionę. Dėl didžiulio darbų krūvio ir laiko stokos, porai pavyko dviem dienoms iškeliauti į Barseloną. Jaunavedžius Ispanijoje nustebino afrodiziakinių patiekalų gausa. Katažina juokavo, kad tokie patiekalai jiems su Dievydu pasitaikė pačiu laiku, mat pora labai nori susilaukti vaikelio. „Mes abu norime vaikučių. Manau, Deivydas bus nuostabus tėtis. Jis bus tas, kuris lepina vaikus, o aš būsiu griežta", – svajojo K. Zvonkuvienė.

Dainininkė atskleidė, kad posakis, jog moterys renkasi vyrus pagal savo tėvus yra visiška teisybė. „Mano tėtis buvo nuostabus, ramus, mane lepindavo ir labai mylėjo. Tik dabar imu pastebėti, kad Deivydas toks pats“, – sakė atlikėja.

Tiesa, kol pora svajoja apie pirmagimį, jiems tenka susidurti ir su žemiškais rūpesčiais. Iki pradedant kūdikį Katažina ir Deivydas norėtų įsigyti nuosavus namus, nes kol kas jiedu gyvena nuomojamame bute. „Nemanau, kad kada nors uždirbsime milijonus, bet norėčiau turėti savo namus, kuriuose galėčiau auginti vaiką“, – kalbėjo moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių