Quantcast

V. Pauliukaitis grįžo į „Muzikinę kaukę“: įtampoje – net komisijos nariai

Šį šeštadienį „Muzikinės kaukės“ komisijos nario kėdę užims režisierius Vytenis Pauliukaitis. Daugybę metų komisijos pirmininko pareigas užėmęs Vytenis prieš trejus metus projektą paliko ir išėjo, kaip pats sako, ilsėtis. Tačiau talentingo režisieriaus visiems vis prireikia, todėl to poilsio išties mažai. O Tomai Vaškevičiūtei susilaukus pirmagimės, Vytenis mielai sutiko ateiti ją pavaduoti projekte.

„Aš taip džiaugiuosi, nes mėgstu vaikščioti į svečius, kad tik nereikėtų pačiam priiminėti svečių. „Muzikinė kaukė“ tuo ir įdomi, kad ant stalo nieko nebūna, būna tik dainos, gera nuotaika, judesys, talentingi žmonės, ir aš galiu visiems tiems, kurie manęs nuolat klausia, kodėl nėra manęs „Muzikinėje kaukėje“, pasakyti, kad aš esu, mielieji, ačiū jums, kurie žiūrit „Muzikinę kaukę“ ir išgyvenate, kad komisija surašo neteisingus balus. Šiandien visi balai bus teisingi“, – sakė V. Pauliukaitis.

Dvyliktą sezoną skaičiuojantis projektas kiekvienais metais stebina netikėtu dalyvių sąstatu ir puikiais jų kuriamais įkūnijimais. V. Pauliukaitis neslėpė, kad stebėjo laidas per televizorių ir stebėjosi, iš kur tiek talentingų žmonių mūsų šalyje ir kaip projekto kūrėjams pavyksta juos rasti.

LNK nuotr. 

„Labai daug įdomių, skirtingų, talentingų žmonių susirenka į „Muzikinę kaukę“. Dainuoti, šokti, vaidinti, perteikti personažą nėra lengva, o štai, susirenka dešimtukas ir puikiausius dalykus daro, įspūdingiausius šou rengia, nuostabu“, – sakė Vytenis.

Dar viena iš priežasčių, kodėl režisierius apsidžiaugė sulaukęs kvietimo atvykti į laidos filmavimą, tai galimybė pasėdėti komisijoje kartu su Jeronimu Miliumi. Nes būtent prieš gerus trylika metų V. Pauliukaitis Kauno valstybiniame muzikiniame teatre statė miuziklą „Aida“, kuriame pagrindinį vaidmenį tuomet vaidino ir vis dar atlieka Jeronimas Milius.

„Šį vakarą visi būsime įsitempę, nes Vytenis turės pastabų ir mums! Iš tiesų mes su Vyteniu esame dirbę ir dar dabar dirbame kartu muzikiniame teatre, jis vienas pirmųjų režisierių, su kuriuo man yra tekę dirbti. Jis visada man sukelia daug streso ir mane įtempia, todėl labai džiaugiuosi, kad jis čia yra šį vakarą“, – juokavo J. Milius.

„Aš labai džiaugiuosi Jeronimu, per trylika metų, kiek mes pažįstami, jis labai užaugo, tapo žvaigžde, manau, jo laukia Holivudas!” – komplimentų atlikėjui negailėjo V. Pauliukaitis.

LNK nuotr. 

Vytenio apsilankymu „Muzikinėje kaukėje” džiaugėsi ir Livija Gradauskienė, kuri režisierių apdalins bučiniais.

„Nuostabi laida, daug sentimentų, yra tikrai labai stiprių pasirodymų, linkiu dalyviams sėkmės likusiose laidose, o žiūrovams efektingo finalo, nes akivaizdu, kad kas bepatektų,  jūsų laukia stiprus reginys ir labai sunkus sprendimas, ką rinksite nugalėtoju”, – po filmavimo sakė V. Pauliukaitis.

Šį šeštadienį „Muzikinėje kaukėje” laukia dešimt naujų pasirodymų. Iki finalo lieka vos dvi savaitės, todėl kiekvienas balas tampa labai svarbus, o pasirodymai vis stipresni. Į finalą pateks tik keturi daugiausiai komisijos balų surinkę dalyviai, iš kurių nugalėtoją išrinks LNK televizijos žiūrovai balsuodami telefonu.

„Muzikinė kaukė” – šeštadienį 19:30 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Kaip Smoryginas sakė - ''niekur taip neuždirbau , kaip televizijoje'' , o jiedu geriausi draugai

Jau

Jau portretas
didesnio Š nesu matęs

nors vistiek ziuriu

nors vistiek ziuriu portretas
nevykes projektas ir nera ka ziuret
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių