Quantcast

„Šokiai ant ledo“ G. Gurevičiūtei padėjo atsitiesti po skaudžios netekties

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį pasirodymai LNK projekte „Šokiai ant ledo“ pasieks kulminaciją – jame pusfinalis. Ilgiausiai šou išbuvę dalyviai prakalbo apie vyravusias emocijas bei ledo šou įgautą patirtį.

Asta Žukaitė ne kartą yra minėjusi, jog šokti ant ledo buvo didžiausia jos svajonė. Žinoma, išsipildžiusi svajonė atsipirko su kaupu, tačiau tai ne vienintelė nauja patirtis Astos gyvenime. „Šis projektas suteikė man galimybę išbandyti savo jėgas scenoje, atsiskleidžiau srityje, kurioje niekada nesu buvusi. Man labai įdomu ir labai patinka, tai ką mes darome“, - kalbėjo LNK sporto žinių vedėja Asta.

Projektą trumpam palikęs, po to vėl sugrįžęs Vytautas Mackonis labiausiai džiaugiasi, jog išmoko čiuožti su pačiūžomis bei praplėtė savo žinias apie choreografiją. „Įvaldžiau pačiūžas, išmokau ištvermės, nes šokame ne vieną valandą ir dideliais krūviais. Taip pat, padidinau savo choreografinių judesių bagažą“.

Kita sportinių šokių šokėja Katerina Voropaj didžiausiu projekto atradimu laiko savo šokių partnerį: „Susipažinau su nuostabiais žmonėmis, praplėčiau pažinčių ratą. Ypač smagu, kad savo gyvenime atradau tokį žmogų, kaip Aidas“. Katerina, taip pat, mano patobulėjusi choreografine prasme: „Pradėjau dar geriau pažinti savo kūną ir jo galimybes. Šokti ant parketo yra viena, o šokiai ant ledo, tarsi, nauja sritis“.

Vaidai Genytei šis projektas išskirtinis dvasinėmis vertybėmis, nauja patirtimi: „Visi projektai atneša naudos, tačiau šis man atnešė daugiausiai. Juk įsiliejau į labai sunkios meno ir sporto šakos veiklą“.

O žavioji Gintarė Gurevičiūtė prisipažino, jog džiaugiasi sutikusi sudalyvauti projekte. „Man pastarasis pusmetis buvo itin sunkus dėl asmeninių priežasčių, daug išgyvenau, „Šokiai ant ledo“ padėjo sunkiu metu, išblaškė“.

Projekte buvo traumų, ašarų, pykčių ir džiaugsmo. Šį sekmadienį 19.30 val. per LNK dalyvių laukia paskutinė stotelė didžiojo finalo link.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Man irgi

Man irgi  portretas
atsibodo- nei grožio nei išminties

v

v portretas
Atsibodo ta grazuole ,kiekviea diena tik apie ja .Kas ji per viena kam tiek demesio ,juk yra vertingiasniu zmoniu apie kuriuos nerasoma.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių