Quantcast

Startuoja „Lietuvos talentų“ perklausos

  • Teksto dydis:

Lietuvos žiūrovų dievinamas projektas „Lietuvos talentai“ sugrįžta su trenksmu.

Lietuvos žiūrovų dievinamas projektas „Lietuvos talentai“ sugrįžta su trenksmu. Jau šiandien vyko pirmoji akloji (uždaroji) perklausa Klaipėdoje. „Lietuvos talentų“ komanda visų talentingų lauks  14.00 val. rytoj, penktadienį, Šiauliuse, šeštadienį Kaune, o sekmadienį – Vilniuje.

„Jums tereikia padaryti vienintelį dalyką – išdrįsti ateiti ir dalyvauti“, – tikina projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, ragindamas visus talentingus žmones pildyti dalyvių anketą TV3 televizijos internetiniame puslapyje adresu www.tv3.lt/lietuvostalentai ir pasitikrinti savo talentą. 

„Lietuvos talentai“ iš tikrųjų yra mūsų naudingosios iškasenos. Tie žmonės, kurie pasirodo scenoje, yra labai mylimi Lietuvoje. Šiandien jiems tereikia išdrįsti dalyvauti. Kiekvienas talento išėjimas į sceną jiems gyvenime duos labai daug,– tikina Samas,– Norite išgarsėti? Prašom! Turime aiškiausią pavyzdį – jau net pasaulinio garso. Tai akordeonistas, „Lietuvos talentų“ laimėtojas, Martynas Levickis. Jis – gyvas įrodymas, kad šis projektas turi galios, kad tai ne blefas. Televizija atveria tokius kelius, kuriuos kitu būdu skintumeisi labai ilgai ir kažin ar pasiektum.“

Prodiuseris ragina į akląsias perklausas ateiti visus žmones – nesijaudinti, į viską žiūrėti labai smagiai ir lengvai: „Jei nepavyks šį kartą – pavyks kitą, bet reikia būtinai ateiti ir pasirodyti. Juk tuo žmogus ir žavus, kai išdrįsta atsiskleisti. Kadangi tai aklosios, uždarosios perklausos, jūsų niekas nematys, tik „Lietuvos talentų“ profesionalų komanda. Nereikia nieko bijoti – jokių teisėjų ar vertintojų. Parodykit savo talentą – jei nesate įsitikinę, jog darote gerai, užvesime ant kelio.“

Projekto atrankos vyks ne tik didžiuosiuose šalies miestuose, bet ir Mažeikiuose, Telšiuose, Plungėje, Tauragėje, Jurbarke, Panevėžyje, Jurbarke, Visagine, Utenoje, Marijampolėje.

Projekto „Lietuvos talentai“ pirmųjų perklausų grafikas:

04 24 14.00 val. Klaipėdos „Akropolis“
04 25 14.00 val. Šiaulių „Akropolis“
04 26 14.00 val. Kauno „Akropolis“
04 27 14.00 val. Vilniaus „Akropolis“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių