Quantcast

S. Idzelevičienė: Žiogui ir Linai pavydi fantazijos

  • Teksto dydis:

Sportinių šokių ansamblio „Žuvėdra“ vadovė profesorė Skaistutė Idzelevičienė pasisakė apie savo auklėtinės, „Žuvėdros“ šokėjos Linos Diktanaitės ir jos partnerio Remigijaus Žiogo pasirodymus projekte „Šok su manimi“: „Lina – puiki šokėja, Žiogas – labai energingas, turintis daug fantazijos, viską darantis tik geru noru. Ši pora ne tik šoka, bet ir duoda žiūrovams puikius šou. Kas to nesugeba – jiems pavydi“, – sako sportinių šokių autoritetu Lietuvoje laikoma S. Idzelevičienė.

Pasak jos, pagrindinė problema šiame televizijos šou – nuostatų nebuvimas: „Dabar visos poros neriasi iš kailio, nes nėra nustatyta, kas galima, o kas – ne. Bet tai juk šokių projektas, turėtų būti taisyklės, kiek minučių šokama, kiek gali būti pakėlimų, kiek turi būti pagrindinių šokio žingsnių“, – mano S. Idzelevičienė. Jos nuomone, jeigu būtų nuostatai, būtų mažiau pykčio ir pavydo, kad vienos poros gali tik šokti, o kitos šokdamos sugeba dar ir padaryti didžiulius šou: „Ir komisijai būtų lengviau vertinti, o dabar su sportiniais šokiais nesusidūrę komisijos nariai tik išsako savo asmeninę nuomonę, kurią gali turėti kiekvienas žmogus. Manau, tai neobjektyvu“, – kalba profesorė S. Idzelevičienė. 

„Jiems pavydi fantazijos. Jie įdomūs, jų pastatymai ne pliki, jie pavergia masiškumu, prigalvoja įvairių numerių. Tai nėra blogai“, – sako S. Idzelevičienė. Jos nuomone, puiki ir poros choreografo Donato Blusio choreografija, kurią puikiai išpildo tiek Lina, tiek Žiogas: „Jo išpildymas geras, šis vyras labai stengiasi, duomenys yra. Kiek jį išmūčina per tą savaitę – tiek jis padaro“, – apie R. Žiogą atsiliepia S. Idzelevičienė. „Būtų įdomu, jeigu visus projekto neprofesionalus pastatytų į vieną eilutę. Dabar labai sunku vertinti, nes kai kur juos maskuoja jų partneriai profesionalai. Žinote, o ir vertinti šokėjų vyrų ar moterų vienodai negalima. Tai skirtingos kategorijos“, – pastebi S. Idzelevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių