Quantcast

„Radistai“ pradėjo ekstravagantiškiausių vakarėlių ciklą Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Praėjusį savaitgalį klaipėdiečiai turėjo progą patekti į unikalų vakarėlį, kurio pagrindinis akcentas – lengvą šiurpą keliantys šikšnosparniai. Vieną karščiausių vasaros naktų pajūrio klube šeimininkavo Betmenais persirengę „Radistai“, vakarėlio dalyviams dalinę juodas kaukes ir atidarę siautulingų vakarėlių seriją.

Mistiškas, išskirtinis ir grandiozinis – iki ryto užsitęsęs renginys neatpažįstamai išvaizdą vienam vakarui pakeitusiame klube Lietuvos vakarėlių kartelę užkėlė dar aukščiau. Moterys-katės ir merginos su šikšnosparnių kaukėmis žavėjo vakarėlio dalyvius savo gracija, o animacinių filmukų atributika suteikė renginiui žaismingumo ir leido pasijausti tarsi tikriems komiksų herojams.
"Dėl savo ekstravagantiškumo Robertas Kalinkinas buvo pasirinktas sukurti vakarėlių apipavidalinimą, norėjome Lietuvoje įgyvendinti tai, ko dar nebuvo“, – sakė Remigijus Beinoras.

Renginio scenografiją ruošė dizaineris Robertas Kalinkinas, kokteilius maišė geriausi miesto miksologai, muzika rūpinosi „Radistai“ Jonas ir Rolandas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių