Quantcast

„Oskaro“ laureatę Lupitą Nyong'o „People“ paskelbė gražiausia moterimi

  • Teksto dydis:

Lupitai Nyong'o (Lupitai Njong'o) šie metai bus įsimintini – laimėjusi „Oskarą“ ir pelningą reklamos kontraktą, ši aktorė trečiadienį buvo paskelbta gražiausia žurnalo „People“ 2014 metų moterimi.

L.Nyong'o, kuri šiemet gavo geriausios antrojo plano aktorės „Oskarą“ už vergės vaidmenį režisieriaus Steve'o McQueeno (Stivo Makvino) filme „12 vergovės metų“ (12 Years A Slave), sakė, kad „niekada nesvajojo“ būti giriama dėl išvaizdos ir gauti šio savaitinio žurnalo viršelį.

„Tai jaudina ir tiesiog yra didelis, didelis komplimentas, – žurnalui sakė 31 metų L.Nyong'o. – Džiaugiausi dėl visų tų merginų, kurios matys mane (viršelyje) ir jausis truputį labiau matomos“.

Nors Meksikoje gimusi ir Kenijoje augusi aktorė iš pradžių grožį siejo su šviesios odos ir ilgų tiesių plaukų vaizdais televizijoje, ji pripažino, jog jos motina visuomet jai kartodavo, kad ji yra graži.

„Ir galiausiai kažkuriuo metu aš ja patikėjau“, – pridūrė aktorė. Tai nutikę tuo metu, kai jai buvo 16-a ir ji išvyko iš Kenijos.

Motina ją išmokiusi, kad išvaizda yra svarbu: „Ji mane mokė, kad tavo pateikimas yra išraiška to, kaip tu rūpiniesi savimi ir aplink esančiais žmonėmis. Mano motina visuomet sakydavo, kad esu graži. Kai būdama 16-os išvykau į Meksiką, pirmą kartą pasijutau graži“.

Šiemetiniame gražiausių žmonių sąraše taip pat yra aktorės Keri Russell (Keri Rasel), Jenna Dewan-Tatum (Džena Devan-Tatum), Mindy Kaling (Mindi Kaling) ir Amber Heard (Amber Herd). Į sąrašą taip pat pateko popdainininkė Pink, aktorės Gabrielle Union (Geibriel Junjon), Molly Sims (Moli Sims) ir Kerry Washington (Keri Vašington), modelis ir buvusi profesionali imtynininkė Stacy Keibler (Steisi Keibler).

Be savo, kaip aktorės, talento, Yale'io (Jeilio) dramos mokyklą baigusi L.Nyong'o pelnė pagyras ir už išsiskiriantį stilių ant raudonųjų kilimų. Naujuoju savo „veidu“ ją pasirinko prancūzų kosmetikos kompanija „Lancome Paris“.

Anksčiau gražiausiais metų žmonėmis „People“ – Holivudo įžymybių „bibilija“ – buvo išrinkęs Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou), Julią Roberts (Džuliją Roberts), Tomą Cruise'ą (Tomą Kruzą), Cindy Crawford (Sindi Kroford), Melą Gibsoną, Leonardo DiCaprio (Leonardą DiKapriją).


Šiame straipsnyje: Lupita NyongPeopleŽvaigždės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių