Quantcast

Olivia Wilde pagimdė savo sužadėtinio Sudeikio sūnų Otisą Alexanderą

  • Teksto dydis:

Aktorė Olivia Wilde (Olivija Vaild) tapo mama – filmo „Tronas. Palikimas“ (Tron: Legacy) žvaigždė pagimdė savo ir sužadėtinio Jasono Sudeikio (Džeisono Sudeikio) sūnų, kuriam buvo duotas Otiso Alexandero (Otiso Aleksandro) vardas.

O.Wilde trečiadienį Twitter.com paskelbė džiugias naujienas parašydama: „Ponios ir ponai, Otisas Alexanderas Sudeikis IŠĖJO iš pastato! (Aš esu tas pastatas)“.

Ji taip pat paskelbė mielą savo ir kūdikio, kuris gimė 10 dienų pirma numatyto laiko, nuotrauką.

30 metų aktorė pranešimus apie savo nėštumą patvirtino spalį, devyni mėnesiai po to, kai ji ir J.Sudeikis susižadėjo.

Tai pirmasis vaikas abiem aktoriams.

O.Wilde ir 38 metų J.Sudeikis pradėjo susitikinėti 2012 metų pradžioje, po to, kai 2011-aisiais susipažino JAV komiškame šou „Saturday Night Live“.

Būsima santuoka bus antroji abiem. O.Wilde skyrybos su dokumentinių filmų kūrėju Tao Ruspoli (Tao Ruspoliu) buvo užbaigtos 2011 metais, o J.Sudeikis ir „Aukštos klasės“ (Pitch Perfect) scenaristė Kay Cannon (Kėj Kenon) išsiskyrė 2010 metais.

O.Wilde garsėja vaidmenimis televizijos seriale „Daktaras Hausas“ (House M.D.) ir tokiuose filmuose kaip „Tronas: palikimas“ ir „Kaubojai ir ateiviai“ (Cowboys & Aliens). Neseniai ji nusifilmavo Rono Howardo (Rono Hovardo) „Rush“.

J.Sudeikis išgarsėjo su „Saturday Night Live“. Pernai pasirodė jo filmas „Labas, mes Mileriai“ (We're the Millers) su Jennifer Aniston (Dženifer Aniston).


Šiame straipsnyje: Olivia Wildevaikasgyvenimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių