Quantcast

Neįtikėtini dviejų vaikų mamos pasikeitimai „Mes pačios“ laidoje

  • Teksto dydis:

Pametinukus sūnų ir dukrą auginanti mama Vilma ryžosi savo gyvenimo avantiūrai – kardinaliems savo išvaizdos pokyčiams.

„Pagalvojau, kad jau tris metus esu mama ir mano vidinė moteris apdulkėjus, tad norisi ją ištraukti į dienos šviesą“, – atvirauja Vilma. Pasak finansų srityje dirbančios moters, išvaizdos pokyčiai verčia jaustis ir elgtis kitaip, bei žinoma turi ryškų poveikį savijautai. „Tikiuosi tai bus postūmis, kurio dabar man labai trūksta“, – šypsosi  žavi eksperimento dalyvė.

Pasak plaukų stilistės Rūtos Morozovienės, plaukų spalvos ir stiliaus pokyčiai yra pirmas žingsnis atsinaujinimo link. Anot jos, labai svarbu atrasti savo veido odos ir formos tipą bei prie jo pritaikyti šukuoseną.

Šio šeštadienio LNK laida „Mes pačios“ šį šeštadienį prie ekranų kviečia visus, kas nori išvysti neįtikėtinus Vilmos pasikeitimus ir jos nuoširdžią reakciją į naują,  stilistų suformuotą,  įvaizdį. Žiūrovai taip pat  galės išgirsti patarimus, kaip pasirinkti plaukų spalvą bei pritaikyti sau kirpimą. Laidos kūrėjai kartu su vienu žinomiausių pasaulio visažistų  Eduardu Ferreira paruošė ir pluoštą patarimų, kaip greitai ir profesionaliai pačioms pasidaryti makiažą. Nepamirštos bus ir tos, kurios svajoja naujausiomis technologijomis odą atsijauninti namie.

Laidos vedėja Nijolė Pareigytė Rukaitienė prie ekranų visų lauks jau šį šeštadienį 9.30 val. per LNK.

Su TV laida „Mes pačios“ rytinė kava dar gardesnė!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių