Quantcast

Monika ir Vaidas kviečia į padėkos koncertą

  • Teksto dydis:

Namo iš Vienoje vykusios „Eurovizijos“ grįžę Lietuvos atstovai Monika Linkytė ir Vaidas Baumila – pavargę, bet laimingi. Austrijos sostinėje duetas išgyveno euforiją ne dėl pelnytos vietos, bet dėl milžiniško palaikymo ir geros energijos užtaiso, už kurį dėkodami rengia koncertą.

„Įsiminė viena frazė, parašyta socialiniame tinkle – esą, Lietuva dar niekada nebuvo tokia vieninga per „Euroviziją“. Tuo labai labai džiaugiamės ir iki šiol vaikštome išsišiepę iki ausų. Buvo labai gera jausti visą tą pozityvumo burbulą, kurį Lietuva atsiuntė mums į Vieną. Sugriuvo bet kokie mitai, kad lietuviai yra niurzgos ir bambekliai. Tikrai ne! Kai norime, esame labai vieningi. Negalėjome net įsivaizduoti, kad turėsime tokį savo šalies palaikymą, pradedant aukščiausiais pareigūnais ir baigiant bet kuriuo vaikų darželiu. Esame laimingi ir dėkingi likimui, kad galėjome tai pajusti“, – sako „eurovizinis“ duetas.

Vaidas ir Monika dėkoja ne tik tiems, kas jiems linkėjo sėkmės, bet ir tiems, kas tvirtino, kad aukščiau bambos neiššoks.

„Kritika yra labai sveikintina. Ji turi būti, ypač tokiame dideliame konkurse kaip „Eurovizija“. Būtų keista, jeigu jos negautume. Todėl ir už kritiką sakome ačiū. Bet dar labiau norisi padėkoti mūsų didžiulei komandai, kuri sudėjo visą savo energiją į mūsų pasirodymą ir žmonėms, kurie labai palaikė, – kalba Vaidas ir Monika. – Ačiū mūsų šeimoms, ačiū kompozitoriui Vytautui Bikui ir dainos bendraautorei Monikai Liu, choreografams Marijanui Staniulėnui ir Deividui Meškauskui, vokalo pedagogei Viktorijai Kalpokaitei. Dėkojame Audriui Giržadui, Povilui Varvuoliui, Virginijai Bunevičiūtei. Ypač ačiū asociacijai M.A.M.A. ir kostiumų kūrėjams „Kristi Andress“. Taip pat norime padėkoti Neringai Zeleniūtei,  Donatui Montvydui, Justei Arlauskaitei, Žilvinui Žvaguliui, Augustei Radzevičiūtei, Jurgai Klimaitei-Riebling, Laurui Lučiūnui, Romui Michailovskiui, Rūtai Pakeltytei, Normantui Ulevičiui. Ačiū visiems žiniasklaidos atstovams – jautėme didžiulį palaikymą! Dėkojame mūsų dainos klipo filmavimo grupei, Kaziui Ryškui, LRT televizijai, mūsų pritariantiesiems vokalistams – Rūtai Žibaitytei, Justei Kraujalytei, Dainotui Varnui, Jurijui Veklenko ir visiems kitiems! Žmonės, jūs esate jėga!“

Jau šį šeštadienį, gegužės 30 d. „eurovizininkai“ V. Baumila ir M. Linkytė rengia padėkos koncertą Palangos Kurhauze.

„Labai laukiame šio koncerto, kai galėsime susitikti su visais mielais žmonėmis, linkėjusiais mums sėkmės Vienoje. Atvažiuokite savaitgalį prie jūros – pasimatykime! O  kas negalės atlėkti dabar – susitikime kituose mūsų vasaros koncertuose Palangos Kurhauze, kurių šiemet esame suplanavę išties nemažai,“ – kviečia duetas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Simonko padėkokit.

Simonko padėkokit. portretas
Jau taip džiaugsmu tryško, kad gėjai scenoje bučiavosi...Tiesiog ekstazėj žmogus.

O gėjų paradą

O gėjų paradą portretas
vėl parodysit? Tuomet būtinai/

to R

to R portretas
Tai tu pasireiksk,kad Turi balsa,mes Tada jau ivertinsime...laukiam turinti geriausia balsa R.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių